用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 沙田浸信會真理幼稚園唔收細B?(2014-2015)
樓主: aryemyem
go

沙田浸信會真理幼稚園唔收細B?(2014-2015) [複製鏈接]

回覆:沙田浸信會真理幼稚園唔收細B

應唔關細b事我女大女in碧濤但唔肯答老師咩名唔收

引用:回復+karilau+的帖子 哩個問題好多bb都唔

原帖由 aryemyem 於 13-11-03 發表
回復 karilau 的帖子

哩個問題好多bb都唔識答,特別係細b,我仔都唔識答,
我女唔係唔識答係佢性格好慢熱就算同親人佢都要玩好耐先出聲,我平時問佢都答但一in時我問佢都唔答而家已收到3間唔收啦有排等到學位

引用:回復+karilau+的帖子 下年5月會重新洗牌..

原帖由 aryemyem 於 13-11-04 發表

下年5月會重新洗牌....應該有學位空出來...
恭喜你呀,我諗唔使5月1,2月已知我諗冇媽媽會留晒咁多間留位費掛

引用:回復+karilau+的帖子 你reject信有無"後備

原帖由 aryemyem 於 13-11-04 發表

你reject信有無"後備生回條?唔好太灰,一定有空位多出來,因個個媽媽都報好多間,特別係 ...
冇後備回條直接話唔收但可去信排後備,我唔灰實有書讀嘅不過要遲d咋我女仲有2間in1間等結果希望在明天,haha

引用:Quote:原帖由+karilau+於+13-11-04+發表我

原帖由 bowiekashu 於 13-11-05 發表
我個仔都好慢熱架,佢in真理恩典咩都唔答老師,但收左佢am班,佢係9月B,同佢見信義,好肯講野答問題,點知 ...
我冇報到恩典我報左碧濤咋

‹ 上一主題|下一主題