用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 優才(楊殷有娣)書院 優才書院家長分享站--Part 2
樓主: 跳跳虎
go

優才書院家長分享站--Part 2 [複製鏈接]

Re: 優才書院家長分享站--Part 2

我由一開學一直都有比手巾仔比仔仔帶回校抺汗/抺手,但仔仔都唔多用條手巾仔,有時全封不動的拿回家

印第安公主,
haha...佢都無

T1A班主任周老師因扭傷腳引到皮膚發炎入院後要休養,T1A有排都未調到位。

祝周老師早日康復!!

原來軍太係整麵包高手,失覺哂 我係初高黎架 d花花點整架?個花藍太難我諗我咪識整住。

印弟安公主,
係呀,up到皮膚發炎,差d要做手術切

印第安公主,
3/3-4/3

乜體育科派

印第安公主,
噢!我失憶添 :tongue: 你講第一頁係身高體重黎

我仔搭果個5號車,差唔多日日遲10分鐘,所以我都遲些出門口

軍生,
我知你講MK,我順便呻下TKO呢邊校車

redpocket,
歡迎你!已將你資料加入了。

[size=medium]優才書院家長名單(update on 22/01/2007)

TKO-G1: (1)CTCM--1A (2)跳跳虎 (3)ChunMaMa--1B (4)Farm--1B  (5)beesbees--1B(6)lkiiki--1B(7)積仔--1A (8)jojo2000--1A (9)yk1225

MK-G1: (1)印第安公主--1B (2)cktl--1A (3)RAD2000 (4) 軍魁星 (5)hcma05 (6)AI&TYC--1B (7)sonma--1B (8)rositajjariel (9)corliss_yu (10)LBMom (11)吉祥三寶--1A (12)playfamily (13)kykyma--1B (14)hui1206 (15)Lusita--1B (16)csho3328--1B

G2 : (1)希希媽媽 (2)winchehk (3)Mami_King (3)siu-keung

G3 : (1)twl (2)YiuYiu777 (3)chunhei (4)sillycara (5)ying1999ying (6) tony_chan--3C

G4 : (1)meimeilam--4C (2)cktl--4D (3)redpocket--4C

G5 : (1)gitmee

G7 : (1)winchehk--7B (2)EricHau--7A

G8 : (1)dabbycheung--8A (2)Tangmama--8C

明天第一天考試,各位小朋友努力加油!

印第安公主,
多謝提點

我都估到今次仔仔考試唔掂 事關我爸爸病重入了醫院,我每天都要去醫院探他,根本無空同仔仔溫書 我一早同仔仔講

祝軍老太手術順利,早日康復!

多謝各位對我爸爸的祝福

好辛苦,好心痛,點解人要有生老病死?好想呻下,好想

Small_A,
歡迎!已update資料

[size=medium]優才書院家長名單(update on 31/01/2007)

TKO-G1: (1)CTCM--1A (2)跳跳虎 (3)ChunMaMa--1B (4)Farm--1B  (5)beesbees--1B(6)lkiiki--1B(7)積仔--1A (8)jojo2000--1A (9)yk1225

MK-G1: (1)印第安公主--1B (2)cktl--1A (3)RAD2000 (4) 軍魁星 (5)hcma05 (6)AI&TYC--1B (7)sonma--1B (8)rositajjariel (9)corliss_yu (10)LBMom (11)吉祥三寶--1A (12)playfamily (13)kykyma--1B (14)hui1206 (15)Lusita--1B (16)csho3328--1B

G2 : (1)希希媽媽 (2)winchehk (3)Mami_King (4)siu-keung (5)Small_A

G3 : (1)twl (2)YiuYiu777 (3)chunhei (4)sillycara (5)ying1999ying (6) tony_chan--3C

G4 : (1)meimeilam--4C (2)cktl--4D (3)redpocket--4C

G5 : (1)gitmee

G7 : (1)winchehk--7B (2)EricHau--7A

G8 : (1)dabbycheung--8A (2)Tangmama--8C

再次多謝大家的慰問及祝福 我會保重身體,繼續支持爸爸。

K1,
我對你有些印象,你是否崇幼家長?

請問幾時家長日有得

我的爸爸昨天下午已經離我們而去了   

各位我心情已平伏了,爸爸的身後事已辨妥了,多謝大家的安慰,我已經回復平靜了。

狗年年尾對我來說係很差的日子,先是自己有事入院,跟著爸爸發現患癌,短短3個多月就離開我。希望踏入豬年一切衰野走哂 :tongue: 行運行到腳指尾

祝各位

新年快樂!身體健康!萬事如意!!

軍生,
我咪住順利囉,十幾分鐘返唔到TKO,要30分鐘左右,放學要1個鐘

今天是新年假後第一天上課,很快就要下學期測驗
‹ 上一主題|下一主題