用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 暑假交流團
樓主: samuel89
go

暑假交流團 [複製鏈接]

原帖由 CrabPincers 於 11-12-12 11:16 發表
唉, 呢D 又去又吾去先煩
我女之前, 參加學校的探訪交流團(去中國山區)
之前好開心甘話去
忽然一日返黎, 又話吾去(交晒FORM 啦WOR)
之後一日又話去
再一日返黎, 又話同左老師講吾去

唉.............比佢玩C 左 ...

呵呵......原來女大18變系甘解架
阿仔就唔系變, 佢系唔知道考慮d咩野,想去又唔想去甘,唔到最後交表都唔肯決定.......

原帖由 KWT 於 11-12-13 07:53 發表

Hi!  samuel89.

想問是幾多天團及去英國那裡?

我仔學校英國16天團,約$27000(極有可能超出這個數目),沒有british museum等景點.正考慮去不去,但我知道學校老師想仔仔參加. ...

睇真原來就係Excel Academy搞既, 原來約2100英鎊 20日全包先真, 之前我睇錯作大左價錢,sorry.....

原帖由 mstamtam 於 11-12-12 19:38 發表

Pls check PM about info abt study tours.

不好意思,收不到PM呵.....

原帖由 Yanamami 於 11-12-13 13:52 發表
samuel89,

Excel 那邊收2100英鎊(20天), 你說全包.  是否也包機票?  我囡學校不包機票的.....:question:

是也包機票......全包,還包(150英鎊零用錢)

原帖由 Yukyuk 於 11-12-13 14:50 發表
samuel,

題外話:

如果您有兩張或以上(FREE)來回英國的機票及有假期,您會否仍選擇讓囝囝參加學校的STUDY TOUR / 選擇自己帶囝囝去英國旅遊。

我仍會選擇讓囝囝參加學校的STUDY TOUR .....
我自己帶囝囝去英國旅遊根本系2回事, 2者我期望阿仔會學到既野完全唔同及唔可以類比.......

原帖由 Yanamami 於 11-12-13 19:31 發表
Yukyuk, samuel89,

我o地都係2100英鎊 for 21日/19晚, 都包pocket money, 但就唔包張機票囉.  你知張機票幾貴啦.

哦.....甘應該我未睇清楚, 張機票應該系另計, 2100英鎊系Excel Academy剩收既費用.....
‹ 上一主題|下一主題