用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: Sum107
go

2010/11 K1 [複製鏈接]

無留意, 放咗落洗衣機洗, 洗完好似梅菜咁, 熨死人

原帖由 Sum107 於 10-11-1 12:39 發表

手洗還是機洗?我又無留意,返屋企check check 先.

我哋條腰帶都有少少生锈, 不過我見好少, 無換
藍色襪褲係灣仔街市賣$29喳

原帖由 corrochan 於 10-11-1 16:24 發表
哎呀, 我仲買咗長白襪,諗住唔著得襪褲可以著長襪添。我阿囡條腰帶攞返嚟發現個扣有啲生锈,我叫阿囡交俾老師換過條,不過音訊全無。
另外我喺銅鑼灣渣甸坊買咗寶藍色襪褲,$38蚊對。 ...

搭車去咗大半日, 打golf 得1個鐘, 大棠得1個鐘, 食飯個半鐘, 好少時間玩囉

我個女都唱緊呢兩首, 加埋動作好funny

原帖由 Sum107 於 10-11-17 00:09 發表
佢地最近唱嗰兩隻歌好好聽呀: ↲
爸爸高又大,媽媽多美麗。爸媽愛我的一切,世上無人可代替。↲
我要爸爸抱,我要媽媽抱,我會乖乖乖乖親親你。↲
啲歌詞好冧,唱時仲有埋動作架。 ...

哈哈, 個個唱都係差少少, 我哋啲媽咪係bk一齊將啲歌詞拼拼湊湊, 咪知道首歌點唱囉

我哋K1A PM, 我問咗老師啦, 17 dec 照常上學時間, 如果家長參加, 就按通告上嘅時間去到學校, 睇完個鐘家長就要走, 學生繼續上堂
原來佢哋有表演, K1會唱歌, K2&3會跳舞

原帖由 Yuris 於 10-11-23 09:31 發表
Will pm class parrents go to the X'mas ceremony on 17 Dec. It lasts only 45 minutes. Does it mean no class on that day but only the ceremony?
‹ 上一主題|下一主題