用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇又一村幼稚園嘅媽咪可以幫吓我?急! ...
go

有冇又一村幼稚園嘅媽咪可以幫吓我?急! [複製鏈接]

Re: 有冇又一村幼稚園嘅媽咪可以幫吓我?急!

我都係…15號面試9:00....
;-) :-o 8-) :-? :-P :-x

我個女都in咗...你們點解會in 這間...鍾意這學校些什麼?
我喜歡這校環境好、老師都幾親切…但有d擔心這校程度較淺,怕上到小學就有排追,到時就要策馬加鞭。唉!想個女讀得開心,又怕佢讀得辛苦,都唔知點揀好,請各位俾d意見   

又一村收咗我個女..... 好似個個都收喎....你哋會唔會讀這間?....其實這學真是令人覺得好warm!! 小朋友一定會開心!!   

Re: 有冇又一村幼稚園

我問過讀k3 d 媽媽.... k3 不是用全英文喎!   

Re: 有冇又一村幼稚園

hi kling...你是否從家長會裹一個肥肥哋既miss 知....k3用全英文?...但我肯定現在的k3 不是喎,!
‹ 上一主題|下一主題