用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖羅撒學校 SRL KG "叩門"無收過
樓主: unfair123
go

SRL KG "叩門"無收過 [複製鏈接]

SRL

回復 QOOGIRLZOE 的帖子

Delete. Because too many parents pm me.

回覆:sauwaileung 的帖子

可否詳述—下SRL有幾冷血呢?定係你不斷在不同Forum唱衰佢等其他人放棄佢,妳就可以大抽獎机會高d呢?如我有講錯請見諒《“﹏”《

回復 dy2 的帖子

Please check your personal message.

引用:回復+dy2+的帖子 Please+check+your+perso

原帖由 sauwaileung 於 12-12-06 發表
回復 dy2 的帖子

Please check your personal message.
Thanks sauwaileung,明白哂

引用:回復+QOOGIRLZOE+的帖子 SRL+真是泠血的.+

引用:回復+QOOGIRLZOE+的帖子 SRL+真是泠血的.+

原帖由 sauwaileung 於 12-11-16 發表
回復 QOOGIRLZOE 的帖子

SRL 真是泠血的. I am old student; therefore, I know. I also will not let my  ...
我女現在是k3,k2時已決定放棄SRL小學。對呢間學校心淡幸好女兒第一輪仍得天主庇佑入左另一間天主教小學。

引用:Quote:原帖由+sauwaileung+於+12-11-16+發

引用:Quote:原帖由+xxariesxx+於+13-01-16+發表

原帖由 YTCsophie 於 13-01-16 發表
Why??
對學校過份偏幫校車公司十分反感,不願再搞到自己唔開心6年,而且聽聞小學d教師係一年合約制,無信心囉。而且kg校長經常暗示同小學校長唔孰,其實應該都唔係囉。

回覆:xxariesxx 的帖子

‹ 上一主題|下一主題