用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) 2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎
樓主: Huisys
go

2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎 [複製鏈接]

小桃兒,你意思係咪小鳥多皮手術?
e +報summer course會唔會少咗啲選擇??

原文章由 小桃兒 於 07-7-3 22:36 發表
師父 & mp ~

我本來嗰個就眞係走咗樣,所以咪用BK比嗰啲新樣。咿個好唔好?我覺得幾cute吖。

本來仔仔定咗今個星期做手術,點知去完健康檢查,醫生話應該唔駛 ...

mp,
Replied, pls check pm.

原文章由 cheungmp 於 07-7-3 22:29 發表
9s,

已轉發
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

hs,

me 2....另外,原來吾可以30秒內send 2個pm...
第二個pm會reject

原文章由 Huisys 於 07-7-3 22:32 發表
mp,

但唔知點解click每一頁都要話我有新信息要睇...好煩.......:tongue:
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

同學仔,
比你個形容詞 c我......係咪"包大人"呀
原文章由 heiheikeikei 於 07-7-3 22:43 發表

各位靓媽!!
報到!!天啊!! 我好混亂, 1係頭定尾呀?? 有無得好似以前咁排序呀?? 我想新既響頭點做呀?? 我update唔到呀.

原文章由 Huisys 於 07-7-3 16:16 發表
各位靚太,

唔開新part睇怕都傾唔到計呀~~~

好...新開始~~

L01,

>我想新既響頭點做呀??
- sorry,個個都想....未有辦法

原文章由 Leona01 於 07-7-3 22:53 發表
各位靓媽!!
報到!!天啊!! 我好混亂, 1係頭定尾呀?? 有無得好似以前咁排序呀?? 我想新既響頭點做呀?? 我update唔到呀.

師父~

你意思係咪小鳥多皮手術? >> Yes.   
e +報summer course會唔會少咗啲選擇?? >> Yes.

ai ! 仲未塻索到呀
我仲搵緊點樣可以delete 我發表文章下面果堆字
原文章由 Leona01 於 07-7-3 22:53 發表
各位靓媽!!

小桃兒,

hh都未定㗎,都要等多年喎........
我都唔知佢到時真係做會有幾痛...... :cry:

原文章由 小桃兒 於 07-7-3 22:58 發表
師父~

e +報summer course會唔會少咗啲選擇?? >> Yes.

9s,

如果你唔想下面有堆字, 你就要按頁頂/頁底嘅"回應"....
如果你想有段 "quote", 就要按"回覆"

原文章由 nice1314 於 07-7-3 22:59 發表
ai ! 仲未塻索到呀
我仲搵緊點樣可以delete 我發表文章下面果堆字  

小桃兒, hhkk,

我仔都未定....
有人比意見我係搵個冬天做好d, 因為冇咁多汗 up 住個傷口

原文章由 heiheikeikei 於 07-7-3 23:01 發表
小桃兒,

hh都未定㗎,都要等多年喎........
我都唔知佢到時真係做會有幾痛...... :cry:

mp,

No ah, 我意思係再落d果堆英文字

原文章由 cheungmp 於 07-7-3 23:04 發表
9s,

如果你唔想下面有堆字, 你就要按頁頂/頁底嘅"回應"....

原文章由 heiheikeikei 於 07-7-3 22:43 發表

我都好擔心呀...A仔都有呢個問題----未解決:(

:) IC, mp,

原文章由 cheungmp 於 07-7-3 23:04 發表
9s,

請問各位媽媽係點知有關鳥鳥既事架, 自己帶去睇醫生????睇黎我又miss左0的野

原文章由 cheungmp 於 07-7-3 23:06 發表
小桃兒, hhkk,

我仔都未定....
有人比意見我係搵個冬天做好d, 因為冇咁多汗 up 住個傷口

[ 本文章最後由 Leona01 於 07-7-3 23:14 編輯 ]

9s,

你會唔會應該係編輯個人資料果度改呢??

原文章由 nice1314 於 07-7-3 23:07 發表
mp,

No ah, 我意思係再落d果堆英文字

我都同自己講....妳哋睇我唔到...睇我唔到.....
我有問題....要問呀...?
小一駛唔駛返星期五結業禮.....呀...?
有無通告 ?
要....咁幾點~幾點 ?

原文章由 heiheikeikei 於 07-7-3 21:51 發表
mp,

你唔好理佢咪得囉,重要得過無得用?

小桃,
做咩換左icon呀, 你唔要小忌廉啦.
原文章由 小桃兒 於 07-7-3 22:58 發表
師父~

L01,

你仲未睇學校refer果個政付學童保健咩??
E生有幫佢地睇架喎~~

原文章由 Leona01 於 07-7-3 23:11 發表
請問各位媽媽係點知有關鳥鳥既事架, 自己帶去睇醫生. 睇黎我又miss左0的野

L01,

我係做學校安排果個身體檢查時,e生confirm吾洗做手術

原文章由 Leona01 於 07-7-3 23:11 發表
請問各位媽媽係點知有關鳥鳥既事架, 自己帶去睇醫生. 睇黎我又miss左0的野

‹ 上一主題|下一主題