用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) 2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎
go

2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎 [複製鏈接]

各位靚太,

唔開新part睇怕都傾唔到計呀~~~

好...新開始~~
   0    0    0    0

親愛的...

報到!

[ 本文章最後由 heiheikeikei 於 07-7-3 17:31 編輯 ]

等我黎報到先  
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

吾該洒!同學仔,
你好醒呀 ,
仲有hs,好快手

原文章由 nice1314 於 07-7-3 16:20 發表
等我黎報到先  
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

親愛的,

but....我都搵唔返我之前打果段野呀...我本身係舊part度整左條link架................點搞架.............

[ 本文章最後由 Huisys 於 07-7-3 16:26 編輯 ]

各位靚媽, BBQ日子係18/8啦....不過仍然接受報名~~

地点係旺角界限街警察體育遊樂會.(MTR:太子站)
時間:6 pm to 10 pm

詳情:
-那裹有大草地、有公園比小朋友玩,有打保齡,有泳池,有打機, 當然要收費,但不貴,可供多人參與。
-但要幫佢地訂食物,都係啲基本食物,如豬扒、牛扒,腸仔,丸丸咁,我多數会自己帶啲,同埋每个炉最少訂十份($55–份),加開爐費用同炭$150元,我会預20人一个炉,因小朋友都会去公園玩多。
-BBQ 係要自己用燒烤义燒架!

星期六:
8月18曰
mp - 2 Adults + 1 Child
ra - 2 Adults & 2 Child
ttmm - 2 Adults & 2 Kids
kc - 1 Audlts & 1 Child
Hb - 1 Adult & 1 kid
Cyrusmom - 1 Adult & 1 Child
HS - 2 Adult & 1 Child
sac.wen - 1 Adult & 1 Child
maychoi - 2 Adults + 1 Child (可能要遲些到, 因有其他班5:30p.m. 完)
osmm - 2 Adult & 1 Child
hhkk - 2 Adult & 2 Child
L01 - 1 Adult & 2 Child

特別鳴謝ra嘅建議, site visit, book 場, arrangement .....等等..等等...

[ 本文章最後由 heiheikeikei 於 07-7-3 21:29 編輯 ]

親愛的,

嗰變出到我個message,我幫你refer咗過離喇,你e+唔方邊就今晚傾喇~~~

原文章由 Huisys 於 07-7-3 16:24 發表
親愛的,

but....我都搵唔返我之前打果段野呀...我本身係舊part度整左條link架................點搞架.............

E ! 而家又可以睇到舊Topic por.

原文章由 heiheikeikei 於 07-7-3 16:27 發表
係呀.....我諗你改舊post 第一個message 個 topic 喇...

好鬼唔定,,啱啱又睇到啲.......出咗又未必睇到...

hs,

我依家先入到嚟報個到...呀....
我響之前post 左兩三段嘢...都睇唔到嘅....
我頭先好迷失呀....
依家定d喇....剛才幾驚呀...
我拍左粒保嬰丹......先好d咋....

重有.....我睇到自己....係離線架....

kec

原文章由 Huisys 於 07-7-3 16:16 發表
各位靚太,

唔開新part睇怕都傾唔到計呀~~~

好...新開始~~

[ 本文章最後由 Cassey 於 07-7-3 16:43 編輯 ]

激死...點解得返個"我"字

kce----真係好恐佈呀...明明在線都變離線...我就黎 魂魄都離埋呀

[quote]原文章由 Cassey 於 07-7-3 16:40 發表
hs,

我依家先入到

請問點整先可以好似你地咁整到個Quote呀??我搞極都搞唔到呀

你在回應文章ge左上角,按個"回覆" button 呀!
原文章由 Huisys 於 07-7-3 16:47 發表
請問點整先可以好似你地咁整到個Quote呀??我搞極都搞唔到呀

唔怪得之.....自由版....     到 ee  牛牛...喇....

原文章由 Huisys 於 07-7-3 16:43 發表
激死...點解得返個"我"字

咁....我咪即係....隱左型囉....
唔制呀.....
我唔要人間蒸發呀.....

原文章由 Huisys 於 07-7-3 16:45 發表
kce----真係好恐佈呀...明明在線都變離線...我就黎 魂魄都離埋呀

[quote]原文章由 Cassey 於 07-7-3 16:40 發表
hs,

我依家先入到

妳哋重響唔響樹呀....  
我post 完唔見哂妳哋....
想問問係唔係....我以後都睇唔到第二頁架....
定係妳哋....走哂.....

原文章由 Huisys 於 07-7-3 16:47 發表

報到~~

又黎過~~~~

大吉大利....出入平安....聽教聽話.....暑假開開心心..., 升班大吉........最緊要大家身體健康....小朋友精靈活潑....

各位靚媽~~

我都係啱啱先至搵番你地咋...
我頭先都不知幾驚....
同 kec 一樣見到自己離線...
post 左段野又唔見...
幾驚同你地失去聯絡...          

點解d公仔出吓又唔出吓架
‹ 上一主題|下一主題