用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 英華小學 YW Channel 2上中
go

YW Channel 2上中 [複製鏈接]

我過來報到先

原文章由 JAMmama 於 07-11-1 16:42 硐表

你都返到屋企啦.....
原來PTA房係收唔到電話, 剛剛先知老公&家姐們勁刮, 還話我非常時期, 點解會找不到人.......

原來佢地找我,係想話我知細仔在TSL有得second in, 佢地好似好鄧細仔的能力得到肯定 ...

係囉, 其實你應該主動打電話比他們報告身處位置, 免得他們掛心.
咁你真係要好好 下細仔啦, 他真是叻仔

原文章由 wwwmama 於 07-11-1 09:38 硐表

各位好友,

星期五晚(2/11)會否大架光臨我公司? 因準備豐富食物需時,請從速報名:

Sorry, 我有事要辦, 不來了

Jam,

J仔做了中文堂課未, 用"自己, 已經"造三句, 是否一句中要有"自己,已經"呢

Jam,

得閒打電話比我呀.

原文章由 Anthea 於 07-11-1 18:13 硐表

What is more important than dining with us?

我知與你們的約會是十分重要. 但是, 我家的公子亦都十分、超及重要呢  所以, 非常抱歉今次未能出席

原文章由 wwwmama 於 07-10-31 23:10 硐表

各位靚太,

咁快又要開新版,証明各位都好勤力緊守崗位,有見及此現先發放每位勤工獎一個 ,遲D又會有長期服務金 等等...,現請大家繼續努力多多發表。

好開心呀, 有勤工獎攞. 多謝晒

原文章由 YMMON 於 07-11-2 09:00 硐表

早晨 !!

www, 今晚繼續嗎 還是改期

點解其她靚太, 去唔去得, 都唔講聲呀 ? 這樣會好傷www的心架  如果改期就下我都唔錯喎  (不過, 我講下咋 )

原文章由 KLLP 於 07-11-2 09:12 硐表
Anthea,

但係到我地升P2 時, 你地都係比我地識多www 1 年 架啦  
不過, 我都明多一年的友誼真的是很不同的...
希望www 發花紅時, 最多係你地有10萬9千時, 我地都有10萬8千啦:loveliness: :loveliness:

...

你們一班P.1靚太是沒機會領取www所發的花紅了, 因你們的版主是010, 你們要向她爭取到底  至於, 我們多你們一年的友誼, 真是非筆墨所能形容

原文章由 YMMON 於 07-11-2 09:23 硐表

唔洗返工都咁早

今早無再瞓番, 咪早起床囉. 已經煮埋早餐食啦

原文章由 YMMON 於 07-11-2 09:49 硐表

jam今日返工

Jam今早返工啦, 不過下午去覆診. 跟住就收拾心情去生b女啦:)

原文章由 JAMmama 於 07-11-2 10:48 硐表

昨天等佢放學, 同佢買雪糕請佢食! 佢同我講, 買咗後放在雪櫃先, 等佢d咳好返先 (其實都無乜, 只係一丁點, 但佢知道自己唔病得, 怕妹妹出細會傳給妹妹喎) .....佢地倆個有時有這些小小舉動, 都令我好欣慰:loveliness:  

你兩個仔都咁乖, 你真係飲得杯落

Jam,

我都祝你生產順利,
B女健健康康,
聽教聽話.

原文章由 wwwmama 於 07-11-2 12:06 硐表
各位,

既然大家都咁唔俾面,今晚就取消

原文章由 YMMON 於 07-11-5 09:07 硐表

Good Morning,

噚日通過電話, 5點半準備入醫, 淨係知道今日開刀, 不過唔記得問佢幾點開刀 會住院5天, 佢話我地唔好專登去醫院探佢, 12朝先見喎 ...

Good Morning,

今早bk又好慢呀

我噚日都有打過電話比Jam, 她是今天一早開刀生B女的, 佢現在應該休息中. 我今晚會打比j仔, 提下佢有冇執漏野返學, 到時再八下有冇新消息話比大家知呀

原文章由 Easy媽咪 於 07-11-5 12:04 硐表
各位媽咪

我代妹妹同妳地報平安, bb今晨已經出世喇, 妹夫講bb女面兒脹bookbook喎, 媽咪身體都唔錯喎.

原文章由 MissGreen 於 07-11-6 16:34 硐表
www & 各位靚媽,

今日我八到你們之前想買的
命力美目藍莓素有折, 看看你們是否有興趣?
如果夾單會比較抵: :

日期:2007年11月5-11日
地點:大角咀奧海城2期1樓108號舖
優惠:
1. 買7送2
2. 買11送4
3. 購物滿$3,000,即可獲9折優惠
4. 購物滿$10,000,即可獲產品乙支 (價值$500或以下)

mnm

唔該你丫, mnm

邊位想入貨就快些登記吧, 看看我們夠唔夠數拿取最大的優惠:)

zz - 1 樽

原文章由 010 於 07-11-6 14:17 硐表
Easyma
白白淨-似媽咪啊:loveliness: .

P2靚太
原來無左JAM 守住你地個個懶散晒
今個月www 慳唔少囉,全部無晒勤工奬

係咪偷懶一日都比你地發現呀:tongue: :tongue:

由於之前bk超慢的原故, 加上唔想jam返來時追版追得太辛苦, 再加上我今年係bk都未攞過大假休息, 所以呢一段時間, 我都會減產, 休息...休息...

原文章由 Easy媽咪 於 07-11-6 11:09 硐表
代妹多謝咁多位靚太, b女出世6磅9, 我覺得好似佢細仔架, 白白淨架,嘻..., jamma就慘d, 子宮痛到不得了. 要食住止痛藥喎.  

Easyma,

請代問候jam, 叫佢好好休息, 唔好掛住大仔d功課. 昨天, 六點幾打電話比佢大仔, 但他不在家, 是否去了......探媽媽呀

原文章由 Easy媽咪 於 07-11-7 10:05 硐表
sorry, 想問問le隻藍莓素除左對眼睛好, 仲有咩好呀? 我d仔食緊由外國返黎訂魚油丸, 仲可唔可以食架?

Easyma,

我比個website你睇下, 關於此產品的介紹. 不過你仔食緊由外國返黎訂魚油丸, 仲可唔可以食, 我就答唔到你

http://www.mannan.com.hk/products_detail.php?id=206
‹ 上一主題|下一主題