用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 點解有些家長可以hold 幾個位
樓主: pmmama
go

點解有些家長可以hold 幾個位 [複製鏈接]

引用:其實我都唔明,+人一個hold住咁多位做乜我仔

原帖由 miffy 於 13-12-27 發表
其實我都唔明, 人一個hold住咁多位做乜

我仔kg同學, 交$6xxx hold私校位, 交幾皮野留位費, 都hold住幾個位 ...
我鄰居hold 音小,禮賢,啓思,WKF, 講明DGJS收先即放,否則hold 到起碼7月,等佢如果叩心儀津小失敗先慢慢諗。佢話呢個遊戲係漫長,相信d家長都心知要等啦。好彩DGJS收佢,否則宣小佢都必hold呀,一個唔覺意kln tong primary 收又hold。

Jane1983    發表於 13-12-27 19:19

引用:Quote:原帖由+miffy+於+13-12-27+發表其實

原帖由 ozoz 於 13-12-27 發表
我鄰居hold 音小,禮賢,啓思,WKF, 講明DGJS收先即放,否則hold 到起碼7月,等佢如果叩心儀津小失敗先慢慢 ...
嘩,hold 住都用甘多錢?難怪直資唔介紹大家hold

回覆:點解有些家長可以hold 幾個位

其實吾唸住讀果d就放返出嚟啦,好多人仲等冇offer

引用:Quote:原帖由+miffy+於+13-12-27+發表其實

原帖由 ozoz 於 13-12-27 發表
我鄰居hold 音小,禮賢,啓思,WKF, 講明DGJS收先即放,否則hold 到起碼7月,等佢如果叩心儀津小失敗先慢慢 ...
DGJS咁唔好彩呀,收到啲咁嘅學生!我覺得家教家教,屋企點教,個小朋友就有咩格

Jane1983  同意  發表於 13-12-27 23:26

回覆:點解有些家長可以hold 幾個位

自己快樂  不如大家快樂  當年個仔有my best offer.   即放位    希望多個人開心   明白  等 是任苦呢

‹ 上一主題|下一主題