用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 所謂的名校
樓主: vickycheung36
go

所謂的名校 [複製鏈接]

Re: 所謂的名校

即刻改一改個名先!     我無講嘢呀!

....你玩咩??一個媽咪寫前面一個字,你改剩後尾一個字,加埋咪..... .....服咗你喇 ...     

我又閃喇
IncyWincySpider 寫道:

so so ...... school

真的??         

我女女9月就入n1班了,請問呢間學校有甚麼負面的???可否告知
乜呢間學校好出名??我只聽過小學係好'深'的...我想是'谷'得勁的小學掛,所以唔會比女女讀了
如果老師咁講我個女,我實投訴都佢暈,傷害左的弱小心靈點保究
桐桐於9月20日出世 歡迎參觀桐桐的網頁

HI,

其實寫之前我都想過它算不算名校? 但在作風
和教學情度都好似一間名校. 可能它在學名校的作風吧
無錯以一個小一的小朋友講出來的可信度有幾高呢?
但今次不是第一次, 之前亦有前科, 所以才有轉校的
念頭, 而且實在讀得好辛苦. 現在這小朋友在上緊
一些課程, 課程是如何提昇自信, 你們想想影響大唔大.
其實我不是想唱它( 因為我好怕坐牢). 但不過不吐不快.

開門見山,
就係你呢個...謎底終於解開喇!

我閃閃

開門見山 寫道:
....你玩咩??一個媽咪寫前面一個字,你改剩後尾一個字,加埋咪..... .....服咗你喇 ...     

我又閃喇 [quote]
[/quote]

簽名被屏蔽

哇!!你個老友咁跣我??? 仲比蕉皮我踩?? .....咁都得???
Dragonite 寫道:
開門見山,

我閃閃

[quote]
開門見山 寫道:

[/quote][/quote]

老友,借個位嚟攝下,博發表數,唔係點做‘真豬’呢!

如果大家都係講果間學校, 我都有 d 野想講下, 我每天都要坐村巴在中環落車, 試過一次在一個紅綠登住前跟該校校車(旅遊巴)一齊停車, 我望入校車內, 幾個前後排坐的小朋友玩到七彩, 個口係到 bu 黎 bu 去, 跟住有一個小朋友跟我眼望眼, 她第一個時間向我做一個沒有禮貌的鬼臉, 坐在最開排的男生還用脚踢前邊的坐位, 最奇怪的是跟車的嬸嬸/ee 坐視不理, 真的只是坐?? 小朋友頑皮好動很正常, 但跟車的視而不見又不理在車上的小朋友就不是太好了.
http://hk.myblog.yahoo.com/darwin-elywn

下....哩間都叫名校...唔係FA..~?!
好差嫁佢地中學果度~~
真係叫有錢就入得...如果好既到到宜家都唔會仲收生啦

我都話我無講嘢架啦! 妳哋又要做偵探!    

講真嗰句, 佢哋間幼稚園收咗我個小朋友, 老師仲好鐘意佢, 不過我最後都無去註冊!

開門見山 寫道:
哇!!你個老友咁跣我??? 仲比蕉皮我踩?? .....咁都得??? [quote]
開門見山,

我閃閃

[quote]
開門見山 寫道:

[/quote][/quote][/quote]

真係唔夠你地玩,同你地玩一定要打醒一百分精神
     不過又幾好玩 [quote]
我都話我無講嘢架啦! 妳哋又要做偵探!    

講真嗰句, 佢哋間幼稚園收咗我個小朋友, 老師仲好鐘意佢, 不過我最後都無去註冊!

已經冇講校名啦,有都比人冊剩咗.....你又知邊間??
wingbebe 寫道:
下....哩間都叫名校...唔係FA..~?!
好差嫁佢地中學果度~~
真係叫有錢就入得...如果好既到到宜家都唔會仲收生啦

嘩...又嚟又嚟....又多一個發表數lu...yeah!

喂!!老友記,你又嚟搏升乜野「豬」呀
嘩...又嚟又嚟....又多一個發表數lu...yeah!

而家僅係“覺覺豬”啦!   
‹ 上一主題|下一主題