用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 推薦您們心水的教材....
樓主: isak
go

推薦您們心水的教材.... [複製鏈接]

Re: 推薦您們心水的教材....

趙媽媽,

我都想喺台灣訂呀, 可唔可以比條link我呀

hi, I found that the baby-librery.com books all are cheaper than in HK so if u mamas want to buy books those u can find in東西 , they are even cheaper than in 東西 from Taiwan!
謙謙豬係2003年10月25日出世架,希望同各位小朋友認識,多多指教 :-D

why 我睇到 台幣$3960 . 即 HK$990. 加運費唔係平好多 ???? 佢話不可刷卡 tim ??  請指教.http://www.baby-library.com/b398.htm
親子王國及教育王國禁止用戶於簽名檔內張貼宣傳連結或相關內容,因此閣下簽名檔內容已被刪除,特此通知。

bebeyan 寫道:
why 我睇到 台幣$3960 . 即 HK$990. 加運費唔係平好多 ???? 佢話不可刷卡 tim ??  請指教.http://www.baby-library.com/b398.htm

你可以直接send e-mail 去問,好快覆   
[size=medium]
遇亨通的日子,你當喜樂;
遭患難的日子,你當思想。
因為  神使這兩樣並列,
為的是叫人查不出身後有甚麼事。
傳道書7:14

yanyanchan,

請問"郵寄到府上"係掛號信形式 or 平郵? Thanks.

yanyanchan 寫道:
妤妤:

我上個月訂過"亮亮的成長"都ok,但包裝唔夠保護,書角有d凹左,係用信用咭付款,郵寄到府上..

kappa,
有冇简啱d乜野係啱我地既BB用架?

dear all :

"亮亮"中英文版都有,一套有30本,你地click下面條link睇下la..
<<亮亮的成長pls click>>

亮亮的成長有大陸版的,平好多呀,如果唔介意簡體字真係慳番唔少呀click here
桐桐於9月20日出世 歡迎參觀桐桐的網頁

我都有買亮亮,phonic kingdom, phonic kids ...

我想報料呀,我發現"亮亮的成長"在圖書館有得借,唔駛用錢買呀! 上網search就見到喇!

我想問first step to reading係台灣有無得訂呀 ??

kappa,

睇你定幾多la,
少就經郵局,即郵差上門簽收果隻,
多就委託間公司運送去你屋企,好似平時買野送貨咁..

[quote]
kappa 寫道:
yanyanchan,

請問"郵寄到府上"係掛號信形式 or 平郵? Thanks.

yanyanchan,

Thanks.

kappa,

睇你定幾多la,
少就經郵局,即郵差上門簽收果隻,
多就委託間公司運送去你屋企,好似平時買野送貨咁..

[quote]
kappa 寫道:
yanyanchan,

suibakto,

我我係台灣的网站买左全套,台币3,300 加埋邮费大概台币00。差不多港币860,比你係香港买平$600.

http://www.baby-library.com/bb1.htm

ksktay,

但我在baby-library找唔到first step to reading喎。

仲有什麼是值得訂呢 ??

出售全新未開幼兒英語Kid's ABC 全套24輯, 有現貨, 有興趣請PM我。

suibakto,

你去baby-liabrary 的首页,click  語文閱讀套書區, 再入英文閱讀區, The first step to reading is under 東西出版社叢書.

我囡先7个月大。我净是买左Kid's abc, The first step to reading 同 数点宝盒。一共洗左hk$2,200. 如果系HK买要3,200元。

Dear CCW

Pls PM

jtiannie :

之前經台灣訂咗套 kid's abc, 三星期後收到貨, 服務令人滿意
**************************************** 芍妤bb 10/11/2004 在聖保祿醫院出世,體重 2.6Kg。 ****************************************

妤妤 寫道:
之前經台灣訂咗套 kid's abc, 三星期後收到貨, 服務令人滿意

妤妤 :
請問d貨會點寄比你架?

hlbaby2004   
[size=medium]
遇亨通的日子,你當喜樂;
遭患難的日子,你當思想。
因為  神使這兩樣並列,
為的是叫人查不出身後有甚麼事。
傳道書7:14
‹ 上一主題|下一主題