用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 推薦您們心水的教材....
樓主: isak
go

推薦您們心水的教材.... [複製鏈接]

Re: 推薦您們心水的教材....

so simple, just give them your address, postman will go up your flat to give you.
**************************************** 芍妤bb 10/11/2004 在聖保祿醫院出世,體重 2.6Kg。 ****************************************

jtiannie : please check pm

之前經台灣訂咗套 kid's abc 現在收到貨啦!

Hello各位在台灣訂kinds ABC 0既用家:

請問你們是用甚麼方式付款??
給港幣還是台幣??
全套kinds ABC( 1-24) 連運費折算港幣是多少呢??
Thx!!

趙媽媽 寫道:

我訂左成個月都未收到貨,錢佢就收左,而家佢又唔覆e-mail,都唔知可以點做好!?     
[size=medium]
遇亨通的日子,你當喜樂;
遭患難的日子,你當思想。
因為  神使這兩樣並列,
為的是叫人查不出身後有甚麼事。
傳道書7:14

我上個月尾訂, 前幾日收貨, 好滿意 .  我都有send email 問o關於送貨d o野, 佢o地都好快覆wor~

hlbaby2004 寫道:
[quote]
趙媽媽 寫道:

我訂左成個月都未收到貨,錢佢就收左,而家佢又唔覆e-mail,都唔知可以點做好!?      [/quote]

係呀!我都有send e-mail 問關於產品及送貨,佢o地都好快回覆,兼且確定收到 Order及確定地址,由落 Order 到收貨我用了三星期時間
不如你直接打電話俾佢o地啦!可能有機會寄失!
希望你盡快收到貨  

另外 Kenzonat 我郵購 Kid's ABC 貨款加郵費大約 HKD1,000

趙媽媽 寫道:

另外 Kenzonat 我郵購 Kid's ABC 貨款加郵費大約 HKD1,000

THX!!

hlbaby2004 寫道:
[quote]
趙媽媽 寫道:

我訂左成個月都未收到貨,錢佢就收左,而家佢又唔覆e-mail,都唔知可以點做好!?      [/quote]
今日終於收到貨,足足1個月~~
[size=medium]
遇亨通的日子,你當喜樂;
遭患難的日子,你當思想。
因為  神使這兩樣並列,
為的是叫人查不出身後有甚麼事。
傳道書7:14

SY 寫道:
Dear all Moms,

Any comments about 'Let's find out", "OK pad" and Fisher Price Electronic Book ??

I am thinking of buying an electronic book for my bb too. Could anyone give us some comment about these e-book? how about Leap-frog?
‹ 上一主題|下一主題