用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 宣道幼稚園 宣道幼稚園2007 K1
樓主: mya
go

宣道幼稚園2007 K1 [複製鏈接]

Re: 宣道幼稚園2007 K1

我個女都係後備生呀,好失望

收到啦...後補呀(我諗等如rejected)..
好彩仲有kv...我個女都係讀kent road 上午班喎...我個女可以同你個女做同學仔囉.

clarachel 寫道:
Hi Kangaroo,

My daughter was accepted by KV at Kent Road a.m. class. How about your son?

請問有無人收到信係"唔收"
該用戶已被刪除

請問有無AM正取生收到信?? :-|
Duggie'sMom 寫道:
received! 下午班正取生

我都未收到呀!請問收到信的媽媽住邊區架?急死人

am class Kent Road.

Hi Kangaroo,

My daughter was accepted by KV at Kent Road a.m. class. How about your son?

my son is on waiting list.   :cry:  :cry:

I guess maybe those who not yet receive letter is a good news.

Because all those receive today is either waiting or pm class letter.

Maybe next Monday will be good new for you as am place.

Good luck to all!  
該用戶已被刪除

有無人收到宣道唔收封信?個個都係waiting list ,其實waiting list係咪等於唔收?

Hello, SharonFu,

好高興認識妳,唔知我哋兩個女會唔會同一班呢? .

其實都有好多KV收咗又等緊宣道,不過,好似暫時都未有人收咗做正取生,唔通我哋唔啱宣道的口味?!  

等我記住妳個名先,第日喺KV個topic度再見啦!     

我個女都係後備生呀!

有媽咪收到am offer 信呀! 可能係地區問題, 我住wong tai sin, 請問收到o既媽咪,你o地住邊區呀? 好唔開心...

hI , mya

我住藍田,都係收了我個女讀下午班,有D失望 ! 你會註冊嗎 ?

Yomi's Mum

Yomi's Mum

我仲未收到信,希望聽日會知結果啦.

係呢 你會唔會讀呀?

mya

請問有無媽咪今日收到信呀?

我個仔都係後備生。
原來除了正取生外,全部都係後備生,我諗我個仔機會都好微呀!
Adrian Growth Timeline

ME TOO    

小阮子媽媽 寫道:
我個女都係後備生呀!

Hi clarachel,
我都要記住你個名先.可以响kv d topic同你chat 吓.
根德道上年班有幾多班o架?可能有機會同你個女做到同學仔喎?
其實我同個女報咗3間咋宣道是我第一個志願,kv我完全無諗過佢會入到..但最係只有kv收咗,可能上天要我個女讀kv. 仲有我覺得好睇in你嗰老師鐘唔鐘意你個小朋友o架.
Hello, SharonFu,

好高興認識妳,唔知我哋兩個女會唔會同一班呢? .

其實都有好多KV收咗又等緊宣道,不過,好似暫時都未有人收咗做正取生,唔通我哋唔啱宣道的口味?!  

等我記住妳個名先,第日喺KV個topic度再見啦!     
‹ 上一主題|下一主題