用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 大家點睇兒童學魔術
go

大家點睇兒童學魔術 [複製鏈接]

大家點睇兒童學魔術

我就非常鼓勵

Re: 大家點睇兒童學魔術

興趣囉!如果小朋友鍾意唔會反對!
我們的房子愈來愈大  但家庭成員愈來愈少     
生活愈來愈方便  時間卻愈來愈少
更多的學位   但常識更貧乏     更多的知識 判斷力更少
愈多的專家   但愈多的問題     愈多的藥 但健康愈差
我們登陸月球又回到地球  卻難跟鄰居打個招呼
我們的科技愈來愈發達  但溝通卻愈來愈少    我們變得太重視量  而忽略了質    深厚的利益但淺薄的人際關係

我十分贊成兒童學魔術, 呀仔舊年同今年暑假都報了課程, 上年每次"學成歸來", 都在家人面前表演, 表演成功好, 穿崩好, 我地都笑都失晒控... ... (連佢自己都好興奮, 簡直係娛人娛己), 今年個課程仲包埋去探訪長者中心加表演, 我諗實行笑死.

Dear JNmimi,

Can u pm me details of the above?  I'm interested to put my son in such course.

Tkx

:-D :-D :-D :-D

Dear JNmimi,

I want to know the details too, my girl is very interested on this course.  pls pm me.

Thanks.

我個仔超鐘意! 佢仲自己睇書, 跟住去老人中心表演.  d公公婆婆都見佢穿崩架, 不過我仔又唔介意, 一齊笑哂.

JNmimi

would you send me the details, please?

thanks

有冇人知怎樣可找Harry 哥哥 教魔術?
‹ 上一主題|下一主題