用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 可否請教12net 聖公會聖雅各小學,comment?
go

可否請教12net 聖公會聖雅各小學,comment? [複製鏈接]

可否請教12net 聖公會聖雅各小學,comment?

本人女兒今年報考小一,想跨區考此間,因用嫲嫲address,
亦知灣仔區小學全大部份是天主教,只得此間是基督教
(因本人是基督教徒),請大家給我寶貴的意見.謝謝!

Re: 可否請教12net 聖公會聖雅各小學,comment?

I like it.  My son will get in it.

Re: 可否請教12net 聖公會聖雅各小學,comment?

cheukue,

我諗這間好易入, 因為NET 12 女仔多數都係嗰幾間爭磞頭, 放心LA 我知有人放第4 都入到 ... 即管大胆咁填LA

加上我女MONDAY 去呢間INTERVIEW 即日已通知被取錄, IF 你1ST & 2ND ROUND 放佢係頭三志願的話叩門機會仲大 ... 不過我就無揀過佢
[img align=right]http://home.so-net.net.tw/pennywu6699/images/19text/A10-024.gif[/img]

cheukue,

我諗這間好易入, 因為NET 12 女仔多數都係嗰幾間爭磞頭, 放心LA 我知有人放第4 都入到 ... 即管大胆咁填LA

加上我女MONDAY 去呢間INTERVIEW 即日已通知被取錄, IF 你1ST & 2ND ROUND 放佢係頭三志願的話叩門機會仲大 ... 不過我就無揀過佢
[img align=right]http://home.so-net.net.tw/pennywu6699/images/19text/A10-024.gif[/img]
‹ 上一主題|下一主題