用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 40網既媽咪,可否分享一下今年的派位結果 ...
go

40網既媽咪,可否分享一下今年的派位結果 [複製鏈接]

40網既媽咪,可否分享一下今年的派位結果

因為我小朋友今年升k3, 所以想了解下今年的派位結果.    

Re: 40網既媽咪,可否分享一下今年的派位結果

我只係想知穫派第幾志願,唔該哂.  

hello ! 我個女派左去13志願,(深水涉街坊福利會小學),當日即時叩門首志願基福,成功左,但聽講今年好多都派得吾係幾好,出年輪到你們,努力呀,記緊派得吾好就即刻去叩門,吾好放棄。
[size=small]DAISY ;-)

daisysiu

想問下
除左基福外
你仲有無叩其他學校
點解你會選基福   
~~ 說安慰話的舌頭是生命船; 奸惡的舌頭使人心碎 ~~

thanks for ur sharing, and Congratulations.

tiggie,

你好,我都係今年派位ga,不過就派得唔係咁理想,(第七志願,福榮街官立小學),現在仍然努力叩門中,如有最新消息,再同大家分享!!! :-|

hi! yy13
     我除左基福之外還叩了聖紀文、聖多馬、
基愛及聖安德烈,因為基福於6月4日下午已通
知收我個女,所以都無去其他學校interview,
基福是第一志願,再叩門機會率高好多,同埋好彩幼稚園幫我寫封推薦信寫得好好,面試時都ok可能係感收左,至於基愛我老公在那裡畢業所以機會率都好高,點都好過深水涉街坊福利會小學呀你話係米

[size=small]DAISY ;-)

daisysiu 寫道:
hi! yy13
     我除左基福之外還叩了聖紀文、聖多馬、
基愛及聖安德烈,因為基福於6月4日下午已通
知收我個女,所以都無去其他學校interview,
基福是第一志願,再叩門機會率高好多,同埋好彩幼稚園幫我寫封推薦信寫得好好,面試時都ok可能係感收左,至於基愛我老公在那裡畢業所以機會率都好高,點都好過深水涉街坊福利會小學呀你話係米

咁難入都叩門成功,真係恭喜你喎!!!
‹ 上一主題|下一主題