用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) 2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎
樓主: Huisys
go

2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎 [複製鏈接]

hhkk,

班班都會有d奇人異士

原文章由 heiheikeikei 於 07-7-3 22:19 發表
mp,

唔同班都心願喇.......

osmm

你有所不知喇...我今日晏晝响office係quote唔到架...搞到連打完果d都唔知埋...唔知點解返黎屋企埋腦又ok返喎...唔知關BK事定關我用邊部腦事呢...

係呢...邊位小朋友比紀念冊人寫..我都想知..可唔可以pm埋比我呀??

原文章由 oscarmama 於 07-7-3 22:13 發表
今晚我練習完畢,聽晚再苦練

hhkk, mp

please check pm

可能佢又學人去.....變...身.....

原文章由 heiheikeikei 於 07-7-3 22:21 發表
親愛的....

你試試下試鬼咗去邊......樹.....

e?! hs,

點解你d發表多個框嘅

原文章由 Huisys 於 07-7-3 22:22 發表
osmm

你有所不知喇...我今日晏晝响office係quote唔到架...搞到連打完果d都唔知埋...唔知點解返黎屋企埋腦又ok返喎...唔知關BK事定關我用邊部腦事呢...

係呢...邊位小朋友比紀念冊人寫..我都想知..可 ...

osmm, mp, 同學仔,
我仔今日都收到紀念冊,但聽你地形容又吾似L仔講果位,
可否pm我呀!

原文章由 cheungmp 於 07-7-3 22:17 發表
hhkk,

如果呢個乖小朋友真係走......又少一個咪失落囉.....:-|
如果係成日打人嗰個就梗係唔會啦
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

親愛的,

係呀...晏晝响office超搞唔惦呀..

唔知點解而家又好左好多喎...之前d short法好似唔見左..post出黎d野仲超快出添...

不過..我想問吓點可以去返最latest果版...之前我係用開觀看賬號去摷最update果個post架..但而家好似睇唔到..淨睇到d pm咋喎~~

原文章由 heiheikeikei 於 07-7-3 22:06 發表
親愛的,

你都早啲上嚟練習???

hs,

我啱啱試左個轉發功能.....好正

原文章由 Huisys 於 07-7-3 22:22 發表
osmm

係呢...邊位小朋友比紀念冊人寫..我都想知..可 ...

你問我...我問邊個呀????

我都想知呀~~~

原文章由 cheungmp 於 07-7-3 22:25 發表
e?! hs,

點解你d發表多個框嘅

9s,

已轉發

原文章由 nice1314 於 07-7-3 22:25 發表
osmm, mp, 同學仔,
我仔今日都收到紀念冊,但聽你地形容又吾似L仔講果位,
可否pm我呀!

好怪咁.....

原文章由 Huisys 於 07-7-3 22:27 發表

我都想知呀~~~

mp,

哦..原黎你啱啱pm比我就係用左呢個新功能..唔錯呀可??只不過..我明明都睇左..但唔知點解click每一頁都要話我有新信息要睇...好煩.......:tongue:

話事話..你係咪send左個名頭兩個字比我咋??定係個pm send唔哂d料出黎???(雖然我係知你講邊個..不過睇下個pm齊唔齋料啫)

原文章由 cheungmp 於 07-7-3 22:27 發表
hs,

我啱啱試左個轉發功能.....好正

hs,

你按是但一個人嘅"個人資訊", 跟住係頂頂會見到 "我的主題及回覆", "我私收藏"......

原文章由 Huisys 於 07-7-3 22:26 發表

不過..我想問吓點可以去返最latest果版...之前我係用開觀看賬 ...

去沖個涼先~~:):)

師父 & mp ~

我本來嗰個就眞係走咗樣,所以咪用BK比嗰啲新樣。咿個好唔好?我覺得幾cute吖。

本來仔仔定咗今個星期做手術,點知去完健康檢查,醫生話應該唔駛,所以再去睇其它醫生確診,最後放過囝囝。本來預算比佢喺家中休養,咿家好忙咁幫佢揾course報,所以未知去唔去到BBQ。

原文章由 heiheikeikei 於 07-7-3 22:17 發表
小桃兒

我仲諗緊要唔要通緝妳, 咁奈唔見人....

BBQ又唔見你報名

做乜鬼連你都變咗樣~(係走咗樣先啱)

親愛的,

如果你係問,最后發表放係最前....好似哩個格式嘅forum係無,
但你回應時,似序就會掉轉

原文章由 Huisys 於 07-7-3 22:26 發表
親愛的,

係呀...晏晝响office超搞唔惦呀..

唔知點解而家又好左好多喎...之前d short法好似唔見左..post出黎d野仲超快出添...

不過..我想問吓點可以去返最latest果版...之前我係用開觀看賬 ...

hs,

係呀, 得兩個字...因為osmm send 比我都係得兩個字

但唔知點解click每一頁都要話我有新信息要睇>>>>我冇喎...

原文章由 Huisys 於 07-7-3 22:32 發表
mp,

哦..原黎你啱啱pm比我就係用左呢個新功能..唔錯呀可??只不過..我明明都睇左..但唔知點解click每一頁都要話我有新信息要睇...好煩.......:tongue:

話事話..你係咪send左個名頭兩個字比我咋 ...

親愛的,

你係咪喺個"標題"道做回應呀.......

原文章由 Huisys 於 07-7-3 22:27 發表

我都想知呀~~~

me too

原文章由 Huisys 於 07-7-3 22:35 發表
去沖個涼先~~:):)

唔該哂呀mp,

之但係...我無啦啦多個框...點解決???

原文章由 cheungmp 於 07-7-3 22:34 發表
hs,

你按是但一個人嘅"個人資訊", 跟住係頂頂會見到 "我的主題及回覆", "我私收藏"......

親愛的

冇呀,我真係喺內容果度寫架~~~

原文章由 heiheikeikei 於 07-7-3 22:38 發表
親愛的,

你係咪喺個"標題"道做回應呀.......

‹ 上一主題|下一主題