用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 Popup English 有興趣請進…
go

Popup English 有興趣請進… [複製鏈接]

Popup English 讀咭機
幼兒英語輔助教材

*各位如對Popup English讀咭機有進一步認識,歡迎瀏覽http://www.popupenglish.com

查詢 / 訂購熱線:2417 1698
   0    0    0    0

I want order 唱歌仔咭only. Is there any discount?

RE: 集體訂購 Popup English 讀咭機

我有興趣訂購 Popup English 讀咭機,請問有沒有其他mama想訂購,因集體訂購26部以上有75折,Basic英語系統(包英語咭) 原價 $3800
                                折扣後 $2850.

Fish

RE:集體訂購 Popup English 讀咭機

請問是否有ma ma用Popup English 讀咭機,素質如何,請給與意見.

Fish

我是用家, 這絕不是玩具!

純粹個人發表
我都買左這個, 不過真係學到野籮! 因為bb可以以自己喜好,
去choice d 咭讀, 我不覺得是玩具籮! 不過以mami角度就貴左少少啦! 我都買了差不多一年了!

zoe
Bernice

still have this group order discount?

CREAMPUFF,

呢批Group order7月15日已經完左,如果你仲想  join ,去(談幼兒園)topic 睇睇 ,但要今日之內Fax番order form比佢先有disscount 架,快d去留e-mail攞order form啦.

原文章由 CreamPuff 於 07-7-22 23:45 發表
still have this group order discount?
[img][/img]

我都係純粹個人意見:
朋友買了此機,後悔到不得了.
她說跟書誠幾佰元讀咭幾功效差不多.

原文章由 QOOGIRLZOE 於 07-7-19 17:18 發表
純粹個人發表
我都買左這個, 不過真係學到野籮! 因為bb可以以自己喜好,
去choice d 咭讀, 我不覺得是玩具籮! 不過以mami角度就貴左少少啦! 我都買了差不多一年了!

zoe

Which 書誠?  Where to buy?

原文章由 apple0823 於 07-7-23 17:34 發表
我都係純粹個人意見:

Pekkle_fish,
我好有興趣呀 !
我e_mail係[email protected]

原文章由 pekkle_fish 於 07-7-13 12:24 發表
我有興趣訂購 Popup English 讀咭機,請問有沒有其他mama想訂購,因集體訂購26部以上有75折,Basic英語系統(包英語咭) 原價 $3800
                                折扣後 $2850. : ...

[ 本文章最後由 wongkaka 於 07-8-9 09:33 編輯 ]

me too!
my email : [email protected]

原文章由 wongkaka 於 07-8-9 09:31 發表
我好有興趣呀 !
我e_mail係[email protected]

最新Group Order 可以去呢道睇睇:
http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1012293&extra=page%3D1

原文章由 piggypoq 於 07-8-10 13:33 發表

me too!
my email : [email protected]

上星期往書誠一看,真有好多類似發音機.
多謝提供資料.

原文章由 apple0823 於 07-7-23 17:34 發表
我都係純粹個人意見:

我都想買讀咭機. 請問你去的是深圳書城羅湖城/ 深圳購書中心/ 南山城 深圳書城中心??? 那一間店舖呢? 請問在那個地鐵站落車呢? 我很少上深圳, 都是為了bb. 我想本星期六上, 現在很混亂. 請幫忙!!! 最後你買了那一部? 好用嗎?

原文章由 je958 於 07-8-20 16:32 發表
上星期往書誠一看,真有好多類似發音機.
多謝提供資料.

原文章由 apple0823 於 07-7-25 00:05 硐表
應是深圳書誠,我都有買過-約 380.00一套,有幾佰張咭,
英文及普通話.

can you tell me the details, pls

Thanks a lot

原文章由 apple0823 於 07-7-25 00:05 硐表
應是深圳書誠,我都有買過-約 380.00一套,有幾佰張咭,
英文及普通話.

請問起邊道買ka~?有冇詳細地址ar?thx~thx~

我好有興趣呀 !
我e_mail係eunice-[email protected]

我好想去深圳買你地講的三佰幾元一部讀卡機,但深圳好似有幾間書城,請問可否提供地址,thanks!urgent

我好想明天去深圳買讀卡機,可否提供地址,please pm 我,Urgent,thanks

我星期五果日都去左2間書城 (大劇院同少年宮),
全部都係見到讀書機..... 只有一部 mickey ge 讀卡機,
around $5xx, 不過我覺得好似 "ma ma 地"

ng g 你地買果隻係咩牌子同埋邊間書城買呢
可 ng 可以提供下 d info ar

‹ 上一主題|下一主題