用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問荃灣邊間全日幼稚園環境同師資比較好... ...
go

請問荃灣邊間全日幼稚園環境同師資比較好... [複製鏈接]

我唸住幫囡囡報出年k1..全日班選擇唔多..我之前報左救世軍同邊耀良..最近留意到一間ywca..但係唔知好唔好..或者有無其他好d嘅選擇呢?
   0    0    0    0

WHERE IS YWCA??????????

基督教女青年會荃灣幼稚園係大河道雅麗珊社區中心
原文章由 CHANSHUNHEI 於 07-7-11 10:21 發表
WHERE IS YWCA??????????

我想問福幼好唔好架??

另外如果係你地家住荃灣的, 但要出尖沙咀返工, 又想比小朋友讀全日, 你地會係邊區讀書返學呢?!!  同邊間全日制好呢?!

我都是幫我囡囡報了福幼因為是我朋友介紹, 她的囡囡讀得很開心,老師和校長都很友善.
原文章由 katekei 於 07-7-12 21:20 發表
我想問福幼好唔好架??

另外如果係你地家住荃灣的, 但要出尖沙咀返工, 又想比小朋友讀全日, 你地會係邊區讀書返學呢?!!  同邊間全日制好呢?!

其實福幼以前會好d,但係而家聽朋友講話佢轉左校長後,差左好多,同埋係對唔同家長講唔同說話,所以都幾擔心喎......

我朋友話係後面間圓玄都幾好,老師幾nice但全日班就唔知有冇位啦,同埋好似話假期係放學校假,所以會比福幼放得多d.....
‹ 上一主題|下一主題