用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 請問各位那處有可靠二手書店呢???
go

請問各位那處有可靠二手書店呢??? [複製鏈接]

先多謝各位
   2    0    0    0

原文章由 id00288 於 07-7-12 21:04 發表
先多謝各位

油麻地炮台街51號良友 TEL2385 0996
絕對童叟無欺,就算小朋友自己去都唔會呃佢...一般舊書六折,再舊d兩三折都有...舊版會講明舊版有咩唔同(可能只係欠2版答案...)不過又會平好多!
值得推薦!
(不過真係好多人排隊架!)
托爾斯泰:幸福的家庭都是相似的,而不幸的家庭則各有各的不幸!

多謝007

原文章由 櫺囹桼 於 07-7-12 21:31 發表

絕對童叟無欺,就算小朋友自己去都唔會呃佢...一般舊書六折,再舊d兩三折都有...舊版會講明舊版有咩唔同(可能只係欠2版答案...)不過又會平好多!
值得推薦!
(不過真 ...

Dear 櫺先生,

先前以為這是廣告,看清楚先知原來喺你提供的資訊,那一定信得過。今天,我和女兒去咗DGS順利註冊,都要多謝你數月前給我們的意見和鼓勵。在BK能經常拜讀到你的文章,果是人生一大樂事,你已成為我一家的偶像了。

Dear 櫺囹桼
多謝你的題供
要快點去了,

原文章由 櫺囹桼 於 07-7-12 21:31 發表

值得推薦!
(不過真 ...

原文章由 kykwan 於 07-7-13 01:16 發表

Dear 櫺先生,

先前以為這是廣告,看清楚先知原來喺你提供的資訊,那一定信得過。今天,我和女兒去咗DGS順利註冊,都要多謝你數月前給我們的意見和鼓勵。在BK能經常拜讀到你的文章,果是人生 ...

kykwan
有能力給囡囡讀優秀直資中學 + 囡囡又有能力考入 = 才是人生一大樂事也!

托爾斯泰:幸福的家庭都是相似的,而不幸的家庭則各有各的不幸!

原文章由 id00288 於 07-7-13 09:54 發表
Dear 櫺囹桼
多謝你的題供
要快點去了,

學友以往新書都有八六折,舊去已經得番八八折~今年不詳!

原來新書都有折
很好, 一次過買,
有二手買二手,無二手買新書
謝謝你

原文章由 櫺囹桼 於 07-7-13 21:13 發表

學友以往新書都有八六折,舊去已經得番八八折~今年不詳!
‹ 上一主題|下一主題