用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇人參加過柏斯琴行小小莫札特?
go

有冇人參加過柏斯琴行小小莫札特? [複製鏈接]

有冇人參加過柏斯琴行小小莫札特? 價餞都唔平喎,請比D意見!(小兒差不多三歲)
   0    0    0    0

我個囡宜家番緊,佢都系未夠三歲,唔好要求咁高,可以比佢當系幼兒社交溝通技巧的一種,三歲學都幾好,起碼講野會好好多,同埋理解能力會高D,佢番得都幾開心,個miss 好nice。唱下歌仔幾好架!不過呢個年紀專注力唔系好夠,所以讀完上學期我會遲幾個月先再讀埋下學期!
原文章由 annienorman 於 07-7-14 18:51 發表
有冇人參加過柏斯琴行小小莫札特? 價餞都唔平喎,請比D意見!(小兒差不多三歲)

我也報左出年8月上堂. 小b出年8月才2歲半.
我想也不會抱太大期望, 但想有個chance給bb try音樂.

原文章由 MayTam10 於 07-7-14 21:24 發表
我個囡宜家番緊,佢都系未夠三歲,唔好要求咁高,可以比佢當系幼兒社交溝通技巧的一種,三歲學都幾好,起碼講野會好好多,同埋理解能力會高D,佢番得都幾開心,個miss 好nice。唱下歌仔幾好架!不過呢個年紀專注 ...

Dear annienorman,

我囝囝於1年前完成小小莫札特Book3, 個人覺得十分好, 貴但值得, 囝囝很喜歡彈琴, 搵音很快, 如果沒有上小小莫札特便入琴室學, 相信唔係個個小朋友可接受.

原文章由 annienorman 於 07-7-14 18:51 發表

小小莫札特即係兒童音樂班嗎??

有無D大個嘅學生上嘅堂架???
cherry=.=   :-(

‹ 上一主題|下一主題