用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有無長笛出讓?14歲初學
go

有無長笛出讓?14歲初學 [複製鏈接]

有無長笛出讓?14歲初學, 自己到取
   0    0    0    0

長笛係個人物品,係用口吹的,別人吹過你又再吹,好唔衛生,長笛係唔可以濕水洗的,又唔可以用消毒劑!不如考慮買支平平地大陸牌長笛吹!
原文章由 cookarycoo 於 07-7-16 15:05 發表

原文章由 cookarycoo 於 07-7-16 15:05 發表

我有兩支長笛,一新一舊,都是囡囡學習用的,她己學笛6年了。舊的適合初學者,我喺半年前交給Tom X清潔兼翻新,囡囡現已不用,而細女兒又未學,你有興趣的話,我問吓囡囡可否出讓給你,此笛Yamaha原價$2,900,但二手價可能也不便宜,加上你要去Tom X做清潔。

Tom X維修員在上次維修清潔時對我們說,這笛經過維修後,隨了笛身因使用而鍍銀沒有那麽光鮮,音色、按鏈和性能都和新笛差不多。

醒目開學勳章 王國長老

請問清潔兼翻新一次要幾錢? 我屋企有支yamaha長笛擺左好耐, 想執返靚.......
係啊, 新買時成2千幾3千, 真係唔平啊........
原文章由 cokcok28 於 07-7-17 00:47 發表
我有兩支長笛,一新一舊,都是囡囡學習用的,她己學笛6年了。舊的適合初學者,我喺半年前交給Tom X清潔兼翻新,囡囡現已不用,而細女兒又未學,你有興趣的話,我問吓囡囡可否出讓給你,此笛Yam ...

多謝大家回覆, 我地最後都買了$2,900 Tom Lee買的.

原文章由 cokcok28 於 07-7-17 00:47 發表

我有兩支長笛,一新一舊,都是囡囡學習用的,她己學笛6年了。舊的適合初學者,我喺半年前交給Tom X清潔兼翻新,囡囡現已不用,而細女兒又未學,你有興趣的話,我問吓囡囡可否出讓給你,此笛Yam ...

我有興趣,請PM我詳情。謝謝。
‹ 上一主題|下一主題