用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 何文田旅港開平中學係band? 校風?
go

何文田旅港開平中學係band? 校風? [複製鏈接]

各位家長,

請問
何文田旅港開平中學係band?   校風?
有冇讀緊家長, 可以比意見?
   0    0    0    0
生於2007年2月17日(3.93kg), 我是水瓶豬 :-D
Welcome to my blog
http://hk.myblog.yahoo.com/Keith-0217

原文章由 Keith0217 於 07-7-20 17:58 發表
各位家長,

請問

我唔係尼區, 不過早兩年有親友兒子在此校畢業, 理科廿x分都入唔番原校中六, 去左莊xx升學.... 總之係勁學校來架..入到可以放心啦.

Band 1, EMI school, OK ga!
原文章由 Keith0217 於 07-7-20 17:58 發表
各位家長,

請問

我之前都有去校門口看過, 冇發現有d學生好潮, 反而覺得好土, 好純, 我只係想知多d成績點? 英文?
生於2007年2月17日(3.93kg), 我是水瓶豬 :-D
Welcome to my blog
http://hk.myblog.yahoo.com/Keith-0217

原文章由 Keith0217 於 07-7-24 14:00 發表
我之前都有去校門口看過, 冇發現有d學生好潮, 反而覺得好土, 好純, 我只係想知多d成績點? 英文?

如果講成績都唔錯o既, 上年會考英文合格率就98%, 優良率有51%.
不過, 個校長既英文就削左少少.
:-)

我朝朝都經過旅港開平,但從來未見過佢d學生有出位打扮,山腳個間新X就幾潮都有,會唔會認錯左呢?
‹ 上一主題|下一主題