用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 Urgent! Yew chung vs RC, which one is better?
go

Urgent! Yew chung vs RC, which one is better? [複製鏈接]

pls help.

thanks.
   0    0    0    0

Same?

My child has study both schools and this is my opinion:

Yew Chung is more expensive but RC have much more facilities. Yew Chung may slightly teach better. Although RC didn't teach chinese as hard as YC, but RC care more about english.

Thanks MrsLau.
Can u explain more about "Yew Chung may slightly teach better."? Also, can u give some opinion on which school's student speaks more native accent english?

Thanks very much.

我的兒子今年8歲8月將讀5年級,女兒7歲將讀3年級(她重讀了1年級,因年紀太細,學術追得上但自信不足),他們從2歲就在耀中讀書到現在了。
本人覺得耀中的中文(普通話)要求比其他的國際學校較為高及好,而數學就不夠好!校內約9成9以上為中國人,同學們在學校內多說廣東話,有很多家長是說國語的,大部份的家長都很好。
而我的親戚有3個仔女幾年前從九龍塘的名校轉到耀中中學,他們都說讀得比以前開心。

耀中近兩年越來越多學生係來自內地,亦有些係來自台灣,
另外亦有由本地 band 2 band 3 學校插班入黎的,
學生水平好參差。

睇你要求啦。
現實 d 講,而家國際學校係 "大熱",係人揀你多過你揀人,
其他質素好的國際學校,唔會咁易考到,
如果自己孩子水平唔夠,就唔會有好多選擇。

咁講啦,耀中又唔算係最差的,算係中下啦。
( 唔好問我邊幾間比耀中更差,我唔想開人地個名,
自己睇下 d 舊 post ,領略一下啦 )。
‹ 上一主題|下一主題