用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 東山語言中心報課程優惠
go

東山語言中心報課程優惠 [複製鏈接]

有無人想 join 東山語言中心d 課程   因為我係金鐘舊生, 介紹新學生去任何分校報任何課程 (至少4 堂), 我會有優惠 ( 但是我們可以分左個優惠), 有興趣請 pm 我
   0    0    0    0

*URGENT*我已報名但未付款

你BB幾大;你覺得13個月BB讀可以嗎?
東山語言中心要我星期四前付款,我現正考慮中,
所以請盡快call我.my mobile: 96633156  CINDY
ISAAC WONG

原文章由 WONGHINGSHEK 於 07-8-21 15:04 發表
所以請盡快call我.my mobile: 96633156  CINDY

Hi, 我路過, 我阿b 11個月, 上左幾個星期, ok. 你其實可以 trial 左睇下你bb上得開心再決定.

hi 唔好意思,我路過既, 你最好唔好留私人資料0係個post到, 如果你想比資料某個會員, 你可以pm (私人傳訊)佢...........

千奇唔好怪我多事呀:D

原文章由 WONGHINGSHEK 於 07-8-21 15:04 發表

我有free trial class coupon,邊個有興趣可pm我留電話同名聯絡。

THANK YOU

WELL NOTED & TKS!!
I KNOW BUT I FORGOT....HA HA..!!!

原文章由 eemsfok 於 07-8-21 22:51 發表
hi 唔好意思,我路過既, 你最好唔好留私人資料0係個post到, 如果你想比資料某個會員, 你可以pm (私人傳訊)佢...........

千奇唔好怪我多事呀:D
ISAAC WONG

FREE CLASS COUPON

TKS!! 我都有一堂FREE CLASS COUPON.
你BB幾大?? 是否有報讀;效果OK OR NOT?

原文章由 Waikiki 於 07-8-21 23:55 發表
我有free trial class coupon,邊個有興趣可pm我留電話同名聯絡。
ISAAC WONG

唔駛客氣

原文章由 WONGHINGSHEK 於 07-8-21 23:55 發表
WELL NOTED & TKS!!
I KNOW BUT I FORGOT....HA HA..!!!

原文章由 hazelle 於 07-8-21 12:16 發表
有無人想 join 東山語言中心d 課程   因為我係金鐘舊生, 介紹新學生去任何分校報任何課程 (至少4 堂), 我會有優惠 ( 但是我們可以分左個優惠), 有興趣請 pm 我

咦, 我都係舊生wor, 又唔見呢個優惠既, 反而係上星期派單張, 話介紹朋友報讀5000蚊課程, 會各得$1000 coupon, 但今個星期去又派另一張, 係無左比新學生既優惠, 即係只有介紹人有coupon咁樣....

hi 我有與趣想同BB報,my email [email protected]

tsechris,
你想要free trial class coupon就pm我名同電話比我啦。

原文章由 tsechris 於 07-8-23 14:12 發表
hi 我有與趣想同BB報,my email [email protected]

報讀$5000,唔係有$1000coupon咩?
原文章由 Waikiki 於 07-8-24 01:02 硐表

tsechris,
你想要free trial class coupon就pm我名同電話比我啦。

Hi Waikiki / WONGHINGSHEK,

我都想要 TRIAL CLASS FREE LESSON COUPON,
可唔可以俾一張我啊~
謝謝~!!
‹ 上一主題|下一主題