用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 香港真光幼稚園係咪得一間係銅鑼灣咋?
go

香港真光幼稚園係咪得一間係銅鑼灣咋? [複製鏈接]

我用yahoo search 真光幼稚園..出左堅道..大坑道, 係咪同一間來的?但我按入個website又唔同喎 其實我想搵可以直升真光小學果間...請問有冇mama知呀~同埋我想問佢係咪私校來嫁?應該唔可以用學卷啦~甘唔知有冇n1讀ge呢??
thanks
   0    0    0    0

醒目開學勳章

請問九龍區有無真光幼稚園呀?

醒目開學勳章

請問九龍區有無真光幼稚園呀?

原文章由 奀奀豬0702 於 07-9-2 18:28 硐表
我用yahoo search 真光幼稚園..出左堅道..大坑道, 係咪同一間來的?但我按入個website又唔同喎 其實我想搵可以直升真光小學果間...請問有冇mama知呀~同埋我想問佢係咪私校來嫁?應該唔可以用學卷啦~甘唔知有冇n1讀g ...

原文章由 奀奀豬0702 於 07-9-2 18:28 發表
我用yahoo search 真光幼稚園..出左堅道..大坑道, 係咪同一間來的?但我按入個website又唔同喎 其實我想搵可以直升真光小學果間...請問有冇mama知呀~同埋我想問佢係咪私校來嫁?應該唔可以用學卷啦~甘唔知有冇n1讀g ...

妳試睇睇'le'個網址. 以我所知, 堅道真光係有直升小學&中學嘅.
http://chsc.edb.hkedcity.net/kindergarten/
希望我無講錯資料比妳喇.

thanks~
原文章由 SMLOO 於 07-9-5 14:09 硐表

妳試睇睇'le'個網址. 以我所知, 堅道真光係有直升小學&中學嘅.
http://chsc.edb.hkedcity.net/kindergarten/
希望我無講錯資料比妳喇.
‹ 上一主題|下一主題