用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 自組 - 右腦潛能 (記憶學) - 土瓜灣區
go

自組 - 右腦潛能 (記憶學) - 土瓜灣區 [複製鏈接]

有無人有興趣一齊自組右腦潛能(記憶學) - 土瓜灣區, 我打去問過導師, 最多5-6個小朋友一班, $700/4堂 (每堂90分鐘 - 個半鐘), 整個課程為期3個月.  導師話可以就家長, 星期六或星期日上堂都得.

導師話小朋友要5歲以上.

有興趣PM我一齊報呀, 我已經fight到可以系讀之前一齊去試一堂(免費架), 想組埋一齊既, pm我啦.
   0    0    0    0

自組 - 右腦潛能 (記憶學) - 土瓜灣區

有無人有興趣一齊自組右腦潛能(記憶學) - 土瓜灣區, 我打去問過導師, 最多5-6個小朋友一班, $700/4堂 (每堂90分鐘 - 個半鐘), 整個課程為期3個月.  導師話可以就家長, 星期六或星期日上堂都得.

導師話小朋友要5歲以上.

有興趣PM我一齊報呀, 我已經fight到可以系讀之前一齊去試一堂(免費架), 想組埋一齊既, pm我啦.

每堂上1.5小時, 與導師聯絡過, 如我地自組成功, 可以每月每人減收$100呀.  不如我地組左去免費試1堂先呀.

大家有無興趣呀.  

原文章由 24112006 於 07-9-17 10:08 硐表
自組 - 右腦潛能 (記憶學) - 土瓜灣區

有無人有興趣一齊自組右腦潛能(記憶學) - 土瓜灣區, 我打去問過導師, 最多5-6個小朋友一班, $700/4堂 (每堂90分鐘 - 個半鐘), 整個課程為期3個月.  導師話可以就家長, 星期六 ...

如有興趣, 我可以pm間教育中心既電話你地自己打去問下詳情先.
希望我地自組成功啦, 因為我個朋友話已經試左堂, 覺得ok呀.

原文章由 24112006 於 07-9-19 11:17 硐表
每堂上1.5小時, 與導師聯絡過, 如我地自組成功, 可以每月每人減收$100呀.  不如我地組左去免費試1堂先呀.

大家有無興趣呀.  

仲有無人有興趣呀
仲未夠人呀

原文章由 24112006 於 07-9-19 11:17 硐表

大家有無興趣呀.  

仲有無人有興趣
‹ 上一主題|下一主題