用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 英華小學 英華面試完係咪個個都會有一張白色或籃色a4紙? ...
go

英華面試完係咪個個都會有一張白色或籃色a4紙? [複製鏈接]

請問妳地小朋友面試完出來時係咪都會有一張書籤有個very good印仔同一張a4 白紙或籃色紙呢?thx﹗
   0    0    0    0

係5係見校長個part,有呀2樣都有,見老師就乜都無

原文章由 情常在 於 07-9-27 18:31 硐表
請問妳地小朋友面試完出來時係咪都會有一張書籤有個very good印仔同一張a4 白紙或籃色紙呢?thx﹗

原文章由 codychan 於 07-9-27 23:00 硐表
係5係見校長個part,有呀2樣都有,見老師就乜都無

我見有d家長會有一張白色紙(我無)但我有籃色紙、同書籤、我知個個小朋友都有書籤、但我睇到白色紙同籃色紙的內容係唔同的、其實白色紙係講咩呢?妳係咪白色同籃色紙都有?

如果係見校長個part,紙的內容的確是不同的, 有的是金句, 有的是一些鼓勵性句子, 顏色亦都不一樣, 我就覺得呢的係校長的心思, 讓小朋友在過程中有個快樂的回憶, 家長不用太緊張, 或是希望從中推測小朋友被取錄的機會!  大家放輕鬆些吧!

原文章由 情常在 於 07-9-27 23:33 硐表

我見有d家長會有一張白色紙(我無)但我有籃色紙、同書籤、我知個個小朋友都有書籤、但我睇到白色紙同籃色紙的內容係唔同的、其實白色紙係講咩呢?妳係咪白色同籃色紙都有? ...

原文章由 KLLP 於 07-9-28 09:48 硐表
如果係見校長個part,紙的內容的確是不同的, 有的是金句, 有的是一些鼓勵性句子, 顏色亦都不一樣, 我就覺得呢的係校長的心思, 讓小朋友在過程中有個快樂的回憶, 家長不用太緊張, 或是希望從中推測小朋友被取錄的機會! ...

原來是言樣、咁我都無咁擔心

Yes, my son got too.

原文章由 情常在 於 07-9-27 18:31 硐表

‹ 上一主題|下一主題