用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

27/10P.1家長會 [複製鏈接]

請問有無人知家長會內容會關於咩? 只得40分鐘, 是否全級還是各班開家長會, 因我當天不能請假, 只可扮病請假, 老公又要上大陸, 真係好傷腦筋.
   0    0    0    0
[

原文章由 amychoi 於 07-10-12 09:45 硐表
請問有無人知家長會內容會關於咩? 只得40分鐘, 是否全級還是各班開家長會, 因我當天不能請假, 只可扮病請假, 老公又要上大陸, 真係好傷腦筋.

Amy :

其實主要係想講解家教會內政問題, 同埋投票 , 完事後, 重有一個好正既講座 , 據可靠人事報料 , 今次家教會係用咗5位數字去請"李廬幼慈"返嚟講呢個talk , 係好直得聽架 ! 因為出面比錢聽 , 講緊幾百人聽都要50蚊一張飛 , 好多家長聽完返嚟都拍爛手掌 ! 如果你老公有時間 , 唔好浪費呢個機會呀 ! 2個人去聽都成100 蚊架 ! 反正我地都比左50蚊會費, 哈 ~ 幾大都唔好蝕抵呀 ! 哈 ~
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

家熹媽咪

我係講早上8:30 - 9:10果個家長會.
[

原文章由 amychoi 於 07-10-12 22:38 硐表
家熹媽咪

我係講早上8:30 - 9:10果個家長會.

sorry呀 ! 睇錯topic , 呢個問題我都唔識答 !
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

THANK YOU!

原文章由 家熹媽咪 於 07-10-13 00:18 硐表

sorry呀 ! 睇錯topic , 呢個問題我都唔識答 !
[

AMY :

尋晚我先上網睇返張通告 , 我估佢地星期六上午時間 , 會有一個小小既時間 , 去比家長大家互相認識 , 互相了解自己小朋友果班既進步啦 ! 因為上次簡介會 , 好多家長都未能問到自己想要既野 , 我想應該會係咁喇 !

家熹媽咪

如果係這意思安排就好了, 都好想認識其他家長, 可交流一下, 我已心中計劃晏d返工, 請兩個鐘, 因我要由學校趕返官塘開工, 返到去都成11:00, 做多兩個鐘就放工, 自己覺得好似好傻, 但無法啦, 我都想多d知道囡囡學校生活.

thank you!
[
‹ 上一主題|下一主題