用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問有冇新界區芭蕾舞學校推介
go

請問有冇新界區芭蕾舞學校推介 [複製鏈接]

如題.... 謝謝!
   0    0    0    0

新界咁大

你想要邊區先

要出名定普通細間?

個人覺得王仁曼幾好.

原文章由 肥肥師奶 於 07-10-22 17:30 硐表
如題.... 謝謝!

Hi siuyan

沙田、火炭、大埔都冇問題....

如果想要出名個d,你有冇好推介? (除王仁曼)

麻煩晒!

原文章由 siuyan25 於 07-10-23 19:41 硐表
新界咁大

你想要邊區先

要出名定普通細間?

吾該晒! kitbebe

仲有冇其他推介?

原文章由 kitbebe 於 07-10-24 11:39 硐表
個人覺得王仁曼幾好.

吾該晒! kitbebe

仲有冇其他推介?

原文章由 kitbebe 於 07-10-24 11:39 硐表
個人覺得王仁曼幾好.

如果上水又點睇...

Jean wrong is ok and the classroom is so big in tsuen wan.
原文章由 kayan_329 於 07-10-25 23:05 硐表
如果上水又點睇...

你近邊區ar?
ballet 都有好多地方可以學...
呢個web 有好多介紹...
不妨睇下..
http://hk.88db.com/hk/Services/Ad.listing/lesson_instruction/Dance/?Q=&O=post&CatID=1021&SubCatID=1242

aiman/tsc/kayan_329

好多謝你地既介紹&報料!

其實大埔、火炭、沙田會比較適合。 你地小朋友有冇學ballet 呢?

原文章由 kaiman17 於 07-10-27 19:57 硐表
你近邊區ar?
ballet 都有好多地方可以學...
呢個web 有好多介紹...
不妨睇下..
http://hk.88db.com/hk/Services/Ad.listing/lesson_instruction/Dance/?Q=&O=post&CatID=1021&SubCatID=1242 ...

我一向都有學開 我學o左十年lu 其實你想去名校o既都有 如果唔去名校o既亦有 你去沙田大會堂有d課程 你可以拎o黎參考下 有王仁曼,毛妹,展藝果d 名校果d就同常嚴格d 樣樣都執正o黎做 如果你唔要求係做專業舞蹈員果d 你可以搵d輕鬆又學到野o既學校lor!!

kayan_329 ,

嘩!  你一定好鍾意芭蕾舞 :

我2個囡其實而家都學緊,Grade 1同Grade 5,不過我就覺得佢地換左老師之後麻麻地,考慮同佢轉其他學校。

我想搵d 老師有愛心、又有表演機會既學校,名吾名校都係其次,你有冇好介紹呀?  
原文章由 kayan_329 於 07-10-27 21:59 硐表
我一向都有學開 我學o左十年lu 其實你想去名校o既都有 如果唔去名校o既亦有 你去沙田大會堂有d課程 你可以拎o黎參考下 有王仁曼,毛妹,展藝果d 名校果d就同常嚴格d 樣樣都執正o黎做 如果你唔要求係做專業舞蹈員果d 你 ...

沙田好似有毛妹~正如上面所講
好睇你要專長or 興趣
因為唔同地方教既野可能一樣same內容
but老師,氣氛呀,人數呀,價錢呀等等都係考慮因素之一

肥肥師奶~噫...你個女而家係邊間學 可以pm話我知ma
我有個同學就係毛妹學 佢仲高班過我 因為佢5歲就學 我就小一學過下 又停下 係因為我屋企唔係有錢人 要供D家姐佢地讀書 所以先冇得學 近呢幾年d家姐佢地大晒結晒婚 所以先有錢比我學野 我而家就grade7 我同學就o岩o岩今個月考完if 不過我就覺得毛妹唔好 因為要成日周圍走 一時又去星光行 一時又去"沙"基灣 其實你方唔方便去牛頭角學 果間唔係名校 不過就教得好好...

kayan_329
Please check pm...

原文章由 kayan_329 於 07-10-28 13:22 硐表
肥肥師奶~噫...你個女而家係邊間學 可以pm話我知ma
我有個同學就係毛妹學 佢仲高班過我 因為佢5歲就學 我就小一學過下 又停下 係因為我屋企唔係有錢人 要供D家姐佢地讀書 所以先冇得學 近呢幾年d家姐佢地大晒結晒婚  ...
‹ 上一主題|下一主題