用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 請st. Margaret既媽咪幫幫忙!!!
go

請st. Margaret既媽咪幫幫忙!!! [複製鏈接]

我的囡囡將會在明年入讀小一,但在註冊時發覺沒有校車到我地住個區,我地住在西貢,但校車最近只到觀唐or將軍澳,所以想請問有無家長有學校既褓姆車電話可以比我?因為我問過學校佢地話佢地只有校車無褓姆車資料可以比到我,要自己找.希望有家長可以幫到我!!!
   0    0    0    0
MamaKate

我想你不如問下校巴司機, 就算不是嗰間學校都問, 始終同行麼.

原文章由 Mamakate 於 07-11-13 12:13 硐表
我的囡囡將會在明年入讀小一,但在註冊時發覺沒有校車到我地住個區,我地住在西貢,但校車最近只到觀唐or將軍澳,所以想請問有無家長有學校既褓姆車電話可以比我?因為我問過學校佢地話佢地只有校車無褓姆車資料可以比到 ...

有個專欄講保母車,上去睇睇吖!!

mamakate:

請問你是交留名費or註冊?不是明年中才註冊嗎? 或是我missing了註冊日子呀?

tky9802,

唔好意思,可能我講得唔清楚,我是交留位費$500.

原文章由 tky9802 於 07-11-14 00:06 硐表
mamakate:

請問你是交留名費or註冊?不是明年中才註冊嗎? 或是我missing了註冊日子呀?
MamaKate

Thanks mamakate!

原文章由 Mamakate 於 07-11-14 12:36 硐表
tky9802,

唔好意思,可能我講得唔清楚,我是交留位費$500.

‹ 上一主題|下一主題