用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 鑽石山靈糧waiting list
樓主: 915sooky
go

鑽石山靈糧waiting list [複製鏈接]

Hello

我知我收左信 係度仲講好似吾知點咁
但我真係好明白等待的心情

我想你們倆都入到
因為大家係度互相鼓勵得都係有緣份呀
咁如果有機會做埋同學仔就開心喇
我會祝福你地  放心

:loveliness:我是半職媽媽 即有part time 做下個D

回覆 #41 夏安 的文章

Hello,

你地好, 我都有報鑽石山靈糧, 都係waiting呀..唔知結果係點. 現時聖母收左讀上午..,但我諗若真的收都多數係下午班..若真的咁..點揀好呢..

你地會揀第一志願的下午定第二志願的上午呢..(雖然現時言之過早)

其實我鍾意靈糧係因佢地都真以學生為本..學生會好開心..上堂會有好啟發性..但又成日聽到靈糧的學生上堂太活動式..第時同小一課程唔銜接, 小朋友會好唔慣,頗辛苦...你地有咁諗嗎..

醒目開學勳章

夏安,

你唔好咁講啦, 我地明架喇!!
你就好啦, 可以一邊湊一邊做野,
我無得做野住架喇, 兩個"大少"攪到我頭都暈

原文章由 夏安 於 07-12-19 11:14 發表
Hello

我想你們倆都入到
我會祝福你地  放心

:loveliness:我是半 ...

夏安,

唔好咁講啦, 開心咪一齊分享之麻~ :loveliness: 唔係得就係唔得架啦, 有乜所謂喎!

原文章由 夏安 於 07-12-19 11:14 發表
Hello

我想你們倆都入到
我會祝福你地  放心

:loveliness:我是半 ...

我剛剛打去問咗啦,佢地既答覆係呢一個階段未見我囝囝個no.,所以還是要再等。
唉~~等到4-5月真是好漫長啊,仲未有一間學校收囝囝

hi

我個仔都係on waiting list too, 宜家只有一間學校收佢,
兩間reject, 一間要 2nd in, 佢係十一月尾出世, 唔知d學校
係唔係鐘意收大仔多d, 希望大家遲d都會有good news啦!

原文章由 我心不死 於 07-12-20 09:38 發表
我剛剛打去問咗啦,佢地既答覆係呢一個階段未見我囝囝個no.,所以還是要再等。
唉~~等到4-5月真是好漫長啊,仲未有一間學校收囝囝

我想問一下張副校和楊主任的名字是什麼??
謝謝
‹ 上一主題|下一主題