用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 請問你地知唔知沙田圍馬鐵站有無校車到架?? ...
go

請問你地知唔知沙田圍馬鐵站有無校車到架?? [複製鏈接]

因為kv派個校車地點list無ar, 所以我都唔知點算??:cry: :cry:
   0    0    0    0
[size=medium]**小綽瑤車厘子綱頁** [/quote][size=small]綽悅非凡性溫柔,瑤池仙子氣清幽

原文章由 bbQma 於 07-12-6 23:24 發表
因為kv派個校車地點list無ar, 所以我都唔知點算??:cry: :cry:

校車冇就冇, 要搵保母車, 一係你帶佢去校車到既站, 如果唔係就要坐街車

bbQma,
係冇校車到沙田圍的. 你一定要揾保母車,我仔仔現回程都係搭鄺叔叔車架.
如你要資料你可PM我.

原文章由 bbQma 於 07-12-6 23:24 發表

Thanks!!

我個女08年先入學而家係唔係要搵定鄺叔叔架? 請你PM D資料比我ar, 同埋佢收幾多錢架, 用大廾定細車, 安全嗎, 請問係唔係有ee跟車? sorry我真係有太多問題~~

唔該晒!!

原文章由 pelie 於 07-12-7 18:30 發表
bbQma,
係冇校車到沙田圍的. 你一定要揾保母車,我仔仔現回程都係搭鄺叔叔車架.
如你要資料你可PM我.
[size=medium]**小綽瑤車厘子綱頁** [/quote][size=small]綽悅非凡性溫柔,瑤池仙子氣清幽

hi bby,

long time no see ar, 我lee輪比個女攪到頭都爆la, 你點ar??軒軒返學ok ma, 學野學成點ar, 聽講派完成績表黎喎??

原文章由 bby 於 07-12-7 17:06 發表

校車冇就冇, 要搵保母車, 一係你帶佢去校車到既站, 如果唔係就要坐街車

bbQma,
Pls check PM!

Could U pls PM the same information for me also!
Thanks!

原文章由 pelie 於 07-12-10 11:01 發表
bbQma,

AudreyMan,

原文章由 AudreyMan 於 07-12-10 14:56 發表
Could U pls PM the same information for me also!
Thanks!

sstreet06,

原文章由 sstreet06 於 07-12-10 16:24 發表
can you PM me also please. thanks.
‹ 上一主題|下一主題