用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 36個月以上的Playgroup
go

36個月以上的Playgroup [複製鏈接]

囡囡於20081月就3歲啦!依家上緊的2playroup都是最大年齡36個月。

正在找緊1月的playgroup,但很多Playgroup都是for 36個月以內的小朋友,
請問各位媽咪,有冇36個月以上的playgroup介紹呀。謝謝!

0    0    0    0

happyfamilybaba,

可否pm資料給我嗎 ? 謝謝!

原文章由 happyfamilybaba 於 07-12-7 22:55 發表
油麻地近MTR有英文PLAYGROUP
由英籍導師負責,我見小朋友好開心上堂,導師每堂都又歌又舞

Hi mckitty,

有一間係太子,近培正,距離旺角火車站5分鐘路程。個centre的老師都好好,有經驗,有耐心,而且都係留學海外回來,英文純正。Playgroup由3歲起,一般一班3、4人,除唱遊、講故事學英文等,老師每堂都有一個主題,好似colour、family members、action、transportation...

有興趣可pm資料比你。

原文章由 mckitty 於 07-12-7 17:56 發表
囡囡於2008年1月就3歲啦!依家上緊的2個playroup都是最大年齡36個月。

正在找緊1月的playgroup,但很多Playgroup都是for 36個月以內的小朋友,
請問各位媽咪,有冇36個月以上的playgroup介紹呀。謝謝!

...

春天親子劇團有親子班

Hi, chloec2006,

多謝你提供,我有興趣呀!可否pm資料給我呀!Thanks.

原文章由 chloec2006 於 07-12-9 13:43 發表
Hi mckitty,

有一間係太子,近培正,距離旺角火車站5分鐘路程。個centre的老師都好好,有經驗,有耐心,而且都係留學海外回來,英文純正。Playgroup由3歲起,一般一班3、4人,除唱遊、講故事學英文等,老師每堂都有一個主題,好似colour ...

hi, 陳美嬌,

多謝你提供。

春天親子劇團有親子啟蒙課程

我己上綱站睇過啦!時間地點都很適合我們,不過我想了解多些課程的資料,你啲的小朋友讀得開心嗎? 可否分享吓呢 ? 多謝!

原文章由 陳美嬌 於 07-12-9 22:54 發表
春天親子劇團有親子班

原文章由 chloec2006 於 07-12-9 13:43 發表
Hi mckitty,

有一間係太子,近培正,距離旺角火車站5分鐘路程。個centre的老師都好好,有經驗,有耐心,而且都係留學海外回來,英文純正。Playgroup由3歲起,一般一班3、4人,除唱遊、講故事學英文等,老師每堂都有一個主題,好似colour ...

Can u pm the address? thanks!

Hi mckitty & annienorman,

Pls check pm.

Chloe

原文章由 annienorman 於 07-12-10 13:43 發表

Can u pm the address? thanks!
‹ 上一主題|下一主題