用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 暑期班, 要幾時搵呀 ??
go

暑期班, 要幾時搵呀 ?? [複製鏈接]

我仔仔依家返緊 n1....
o黎緊 有個半月暑假, 我又要返工, 唔知點算....
唔知 土瓜灣附近, 有無 d 半日或全日 o既暑假班呢 ??
請幫忙 .......
   0    0    0    0

原文章由 jolo 於 07-12-14 10:28 發表
我仔仔依家返緊 n1....
o黎緊 有個半月暑假, 我又要返工, 唔知點算....
唔知 土瓜灣附近, 有無 d 半日或全日 o既暑假班呢 ??
請幫忙 .......

jolo,
你好, 記得我嗎,你小朋友讀聖三一, 有一個月半日暑期班隨意參加, 另外黃埔小太陽中心都有半日或全日, 但我忘記有冇咁細小朋友的班, 其次可申請保護兒童會幼兒學校暫托, 平過返學學費添, 不過名額唔多

通常過了復活節啦!我就會幫我小朋友找定些活動!

原文章由 Kimuimoon 於 07-12-14 12:58 發表

jolo,
你好, 記得我嗎,你小朋友讀聖三一, 有一個月半日暑期班隨意參加, 另外黃埔小太陽中心都有半日或全日, 但我忘記有冇咁細小朋友的班, 其次可申請保護兒童會幼兒學校暫托, 平過返學學費添, 不過名額唔多 ...

hi ~ 上次 thx 你呀.....
係呀... 返緊 聖三一, 佢返得好開心, 成日都話要返學搵老師添...
頭一個月, 我會俾佢返學校暑期班 (如果有位o既話), 咁 ~ 重有半日, 我想搵 d 興趣班 俾佢玩下囉.... 其實我好 free, 可以接送佢轉地方, 只係唔可以直程唔返工o者...
重剩番半個月, 點算好呢 ???
保會, 我問過依家讀緊 n班o既家長, 佢地話就算有位, 都係得 2-3個, 我估好難囉.......

原文章由 [flora] 於 07-12-14 13:25 發表

thx ~~~

原文章由 [flora] 於 07-12-14 13:25 發表

原來要咁早找定!

知唔知市政局的游泳班係幾時申請的?
Don't worry!Be happy![/color purple]
‹ 上一主題|下一主題