用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 想搵人組英文班
go

想搵人組英文班 [複製鏈接]

想搵人組班 -- Native 英文老師1對2上課 Kowloon區

知道有一個幾好的Native 英文老師, 在太子區, 接受1對2上課. 我想讓囝囝參加, 現想搵多一位同區的小朋友一齊組班. 學費是1小時$300, 即每個小朋友$150一小時.
time : around 10-11:00am (weekday)
有興趣請pm我.
   0    0    0    0

one more thing,

my son is 6 years old.
The teacher can teach Phonics too : )

原文章由 charie 於 07-12-30 16:24 發表
想搵人組班 -- Native 英文老師1對2上課 Kowloon區

知道有一個幾好的Native 英文老師, 在太子區, 接受1對2上課. 我想讓囝囝參加, 現想搵多一位同區的小朋友一齊組班. 學費是1小時$300, 即每個小朋友$150一小時.
ti ...

我想揾一對一可唔可以pm資料比我,唔該。
原文章由 charie 於 07-12-30 16:24 發表

ti ...
‹ 上一主題|下一主題