用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問大家民生同鑽石山靈糧堂會點選???
go

請問大家民生同鑽石山靈糧堂會點選??? [複製鏈接]

請問大家民生同鑽石山靈糧堂會點選???

而家民生同鑽石山靈糧堂都收o左, 培正得waiting, 只可暫時不理會住.

民生可以一條龍上小學, 但有朋友講小學英文都唔錯同課程都幾深.

靈糧堂就用新式教學, 不過無一條龍上小學. 3年後要重新佈處 (或大抽獎).

其實in果時, 3間之中(包括培正), 全程以靈糧堂印象最好, 校長又親自接見, 一家大細都好開心.

靈糧堂德育教育唔錯, 民生無乜資料........ 各有優劣, 真係唔知點選???

請大家比d意見. 謝謝!!!
   0    0    0    0
[size=large]祝大家都有個肥肥白白健健康康既BB!!!3/3 = 3.4kg4/4 = 4.7kg6/5 = 5.97kg6/6 = 6.99kg6/8 = 8.2kg
沒有難教的孩子
只有懶惰的父母

想個底打得好就揀民生啦~

朋友仔仔讀緊鑽石山靈糧
佢既comment係鑽石山靈糧課程淺同埋玩樂多, 不是學學科知識的好地方
阿仔返學係好開心,但放學要補返學科知識
佢而家k3去考小學都有點困難
1st round無人收
要等lucky draw

我自己都有帶名女去in鑽石山靈糧
都認同佢既老師校長好nice同埋印象幾好
不過我同老公in完之後都唔諗住揀佢
始終怕學校太淺, 阿女第日讀上去好辛苦
同埋我地住既校網唔好, 唔想lucky draw

p.s.最終鑽石山靈糧都唔收我阿女
反而培正am收左
而家去讀培正

Hi xupeiyu,

多謝您意見!!!

我個仔係05年3月出世, 唔算好大仔, 無兄弟姊妹讀培正, 又唔係信基督教 (無宗教), 不過阿仔唔怕人, 仲好主動, 有waiting都證明阿仔好叻同in得幾好喇!!!同相信張問卷都寫得幾好(不過唔係作).

不過始終prefer培正, 希望waiting都有機會啦, 大家都可以做同學仔啦!!!

[ 本文章最後由 **芳芳** 於 08-1-24 12:32 編輯 ]
[size=large]祝大家都有個肥肥白白健健康康既BB!!!3/3 = 3.4kg4/4 = 4.7kg6/5 = 5.97kg6/6 = 6.99kg6/8 = 8.2kg
沒有難教的孩子
只有懶惰的父母
‹ 上一主題|下一主題