用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 中環偉思vs中環迦南,有無人可以幫下我呀?? ...
go

中環偉思vs中環迦南,有無人可以幫下我呀?? [複製鏈接]

請問有無家長知道呢兩間既pre-nursary中環偉思vs中環迦南邊間好d, 我知迦南今年只有PN,出年無K1,要自己再搵,而學費迦南貴$1,000(但佢話每日都有外籍老師上英文堂1個鍾),而偉思一星期只有一堂, 我好少見到bk有呢兩間幼稚園既意見, 請問你地知唔知?

[ 本文章最後由 karmen0411 於 08-4-7 11:21 編輯 ]
   0    0    0    0

As I know,,, Cannan's English in each class only 30- 40 minutes.You should ask the teacher again.Because cannan has only 1 net teacher in school, how can she go for 1 hour in class. As I remembered, it has around 4 classes.
Hope Everybody Have A Wonderful Life.

中環偉思vs中環迦南, 有無人可以幫下我呀??

mrschan923,
Thank you for your reply,
我都再問佢, 佢地都你咁講, bk好難搵到呢兩間既N1既資料, 好似無人係呢兩間學校咁, 請問有無人可以幫下我呀??
唔該
‹ 上一主題|下一主題