用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 又一村學校 終於註左冊啦!
go

終於註左冊啦! [複製鏈接]

好似好多野做甘!

不過, d 校服好似中碼同大碼差唔多! 但老師話可以係6 月7 日再更換! 記得唔好洗住!

6月7日 幼兒遊戲日到時見!
   0    0    0    0

依間學校又話收三百幾個學生,今日去辦入學手續時,到左差不多兩點,即係辦理手續時限,都係得一百人多啲,其他應該都唔會到,仲有.....聽消息依間學校四月仲有得面試,唔知係唔係真?

好多學校都已經收晒生, 連宣道15/3 都放榜, 我個囡都唔得!

其實有無人依間學校唔收呢?

原文章由 pignet88 於 08-3-29 18:05 發表
依間學校又話收三百幾個學生,今日去辦入學手續時,到左差不多兩點,即係辦理手續時限,都係得一百人多啲,其他應該都唔會到,仲有.....聽消息依間學校四月仲有得面試,唔知係唔係真? ...

我估三百幾係全校乍掛, 一級三百人咪好誇?

原文章由 pignet88 於 08-3-29 18:05 發表
依間學校又話收三百幾個學生,今日去辦入學手續時,到左差不多兩點,即係辦理手續時限,都係得一百人多啲,其他應該都唔會到,仲有.....聽消息依間學校四月仲有得面試,唔知係唔係真? ...
[img align=left]http://i22.photobucket.com/albums/b350/joey--joey/f8c455c3.jpg[/img] 無呀, 我無打你呀~~~
‹ 上一主題|下一主題