用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 Tom Lee - JMC course
go

Tom Lee - JMC course [複製鏈接]

剛收到通利電話有位上JMC course, 請問有參加過或參加中的媽咪,你地小朋友鍾唔鍾意,你學緊咩,會唔會繼續學下去。
   0    0    0    0

我同個仔O岩O岩上咗第一堂
比我想像中..... 好 (因為好多人都話TOM LEE COURSE 唔掂)
可能個MISS俾人O既感覺都唔錯, 幾落力去教小朋友
同埋一堂真係好豐富, 不停有新東西做
套教材都幾吸引, 作為一個唔識音樂O既媽咪, 都覺得唔差
不過, 個課程係親子班, 嚴格來說, 就是要求老師教媽咪東西, 媽咪再返屋企教個仔囉!!

原文章由 LILY媽咪 於 08-4-8 23:41 發表
剛收到通利電話有位上JMC course, 請問有參加過或參加中的媽咪,你地小朋友鍾唔鍾意,你學緊咩,會唔會繼續學下去。

我揀果區係將軍澳老師姓吳, 聽你咁講應該無揀錯, 因係親子班所以選了星期六下午, 可一齊去上堂, 教囡囡時教埋我,  回家可再重溫, 同埋屋企有電子琴, 係咪都用得著.

原文章由 pamelaywy 於 08-4-9 00:02 發表
我同個仔O岩O岩上咗第一堂
比我想像中..... 好 (因為好多人都話TOM LEE COURSE 唔掂)
可能個MISS俾人O既感覺都唔錯, 幾落力去教小朋友
同埋一堂真係好豐富, 不停有新東西做
套教材都幾吸引, 作為一個唔識音樂O既媽咪 ...

原文章由 LILY媽咪 於 08-4-8 23:41 發表

我小朋友上緊, 他很enjoy, 我會繼續讀下去.

上堂有: 聽, 唱, 彈, 寫的training
‹ 上一主題|下一主題