用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇Baby Buddies(天后)既家長?
go

有冇Baby Buddies(天后)既家長? [複製鏈接]

有冇Baby Buddies(天后)既家長?
你地跟邊個老師同埋邊日返學呀?
我上個月星期四下午試左一堂,個老師都ok,跟住報左名,今個月開始返星期二下午,點知同學當然轉晒啦,但連老師都轉埋,你地上堂上成點呀?
   0    0    0    0

原文章由 yotal 於 08-5-8 11:25 發表
有冇Baby Buddies(天后)既家長?
你地跟邊個老師同埋邊日返學呀?
我上個月星期四下午試左一堂,個老師都ok,跟住報左名,今個月開始返星期二下午,點知同學當然轉晒啦,但連老師都轉埋,你地上堂上成點呀? ...

我住在天后區,在四月份我帶亞b去試堂,結果不是不好,但老師比其他還要差,一班收得非常之多小朋友,差不多有十個以上,但老師只顧上堂,很少留意到小朋友的反應,又只得她一人,無人幫手。

我想問吓你地係邊個miss? 我亞仔係2年前在baby buddies上堂,直至上到step 2,我覺得老師都ok,不過我比較覺得係呢到上堂只是可以俾機會小朋友在2個小時英文環境學習,並非好實際學甚或,而且佢地學費都算平。我都明白到,近兩年這些外籍老師好多出路,所以流動性會比較大,如果真係遇到個老師唔掂都好鬼唔開心。

如果報咗名,又覺得個老師係唔好,不防打電話或email俾校長miss alison同佢反應吓。又或者轉其他日子上堂換過個老師。

原文章由 hayhay2007 於 08-6-2 09:29 發表

我住在天后區,在四月份我帶亞b去試堂,結果不是不好,但老師比其他還要差,一班收得非常之多小朋友,差不多有十個以上,但老師只顧上堂,很少留意到小朋友的反應,又只得她一人,無人幫手。 ...

我就係試堂果時星期四去,咁個老師都ok,咁就報左星期二去上堂,點知星期四個老師就麻麻地啦,所以即時要求轉班,依家等兩個月,要睇下下個月星期四果班有位先可以轉番去比較好果個miss度上堂。

原文章由 lmak 於 08-6-2 09:50 發表
我想問吓你地係邊個miss? 我亞仔係2年前在baby buddies上堂,直至上到step 2,我覺得老師都ok,不過我比較覺得係呢到上堂只是可以俾機會小朋友在2個小時英文環境學習,並非好實際學甚或,而且佢地學費都算平。我都明白到,近兩年 ...
‹ 上一主題|下一主題