用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 愛秩序灣官立小學
go

愛秩序灣官立小學 [複製鏈接]

醒目開學勳章

各位,
想問一問有沒有這間學校的家長. 能否話我知這間小學好不好呢.

因上過他的網頁. 都只是很表面的資料.

學生品行如何, 師資如何呢, 還有程度?

因我要決定是否去叩門. 謝謝!
   0    0    0    0

我屋企人在這間學校教書, 我覺得唔太差, 佢地有分精英班, 精英班的學生派中學成續幾好架, 有好多入到皇仁及BPS....

原文章由 KJJ 於 08-6-10 11:08 發表
各位,
想問一問有沒有這間學校的家長. 能否話我知這間小學好不好呢.

因上過他的網頁. 都只是很表面的資料.

學生品行如何, 師資如何呢, 還有程度?

因我要決定是否去叩門. 謝謝! ...

原文章由 muichujamie 於 08-6-10 12:18 發表
我屋企人在這間學校教書, 我覺得唔太差, 佢地有分精英班, 精英班的學生派中學成續幾好架, 有好多入到皇仁及BPS....

請問BPS 是那一間?其程度如何?

另外,KJJ 請問是否想扣門此學校?

庛理羅士

原文章由 wunyan 於 08-6-10 12:50 發表

請問BPS 是那一間?其程度如何?

另外,KJJ 請問是否想扣門此學校?

醒目開學勳章

muichujamie,

精英班幾時開始.

咁唔係精英班個班人點呢?

能否幫我解答以下答案呢?
- 學生品行點.
- 功課量
- 一星期幾多次默書
- 幾測幾考
- 師資點呢.

聽別人說這裡的行政好像比較亂.是嗎? 因曾朋友致電查詢想參觀. 職員說要問一問校長. 可惜等了好幾個月也沒有答案.

Thanks!
原文章由 muichujamie 於 08-6-10 12:18 發表
‹ 上一主題|下一主題