用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

補習 [複製鏈接]

李宗德的學生會去邊到補習的, 有冇好介紹, 因我仔9月小二了, 想同佢搵補習因功課開始深了.
   0    0    0    0

原文章由 pooh_2 於 08-6-22 21:54 發表
李宗德的學生會去邊到補習的, 有冇好介紹, 因我仔9月小二了, 想同佢搵補習因功課開始深了.

個人意見 , 如果只做功課 , 就可揀補習社 , 一般補習社都可以應付得倒 , 但如果要喺課本上做備課 , 或者跟吓小朋友英文底子 , 就最好搵D私人補習 , 單對單雖然好悶 , 但相對地所吸收同學到既就絕對成正比 !
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

原文章由 pooh_2 於 08-6-22 21:54 發表

hi,

我打聽過天盛苑商場地下x慧補習中心有10個李宗德的學生在其中補習,好唔好就唔知道?

晴晴的媽媽

我見間店好多學生,老師唔係好多,
會唔會超額,1:1x or 2x
原文章由 晴晴的媽媽 於 08-6-26 09:44 發表

hi,

我打聽過天盛苑商場地下x慧補習中心有10個李宗德的學生在其中補習,好唔好就唔知道?

晴晴的媽媽

原文章由 connie3803 於 08-6-26 15:54 發表
我見間店好多學生,老師唔係好多,
會唔會超額,1:1x or 2x

Hi connie3808,

老師的比例就真係唔知,因為我同樓有一個鄰居的女兒在那裡補習,另外,有一位李宗德學生(今年三年班)在那裡補,是和我囡以前同一間學芭蕾舞而認識的。

實際情況,建議你可到該補習社了解一下,問一問職員。

晴晴的媽媽

有冇人知道銀座圖書館樓上個2間又如何?

原文章由 晴晴的媽媽 於 08-6-27 10:57 發表

Hi connie3808,

老師的比例就真係唔知,因為我同樓有一個鄰居的女兒在那裡補習,另外,有一位李宗德學生(今年三年班)在那裡補,是和我囡以前同一間學芭蕾舞而認識的。

實際情況,建議你可到該補習社了解一下,問一問職員。

...
‹ 上一主題|下一主題