用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 今年9月入讀N1,請問...
go

今年9月入讀N1,請問... [複製鏈接]

HELLO,

你好,我個仔今年9月會入讀救世軍樂民N1,上星期同阿仔去學校買校服時,老師話要做床墊同被袋,話唔知邊度個街市有得做,想請問:

1)你地知唔知係邊間舗,地點,幾錢左右?

2)D校服呀,床墊要有阿仔個名,用繡名會COME D 喎,請問邊度有繡名做?

3)阿仔要去做BODY-CHECK,邊間診所好?

真係唔好意思,咩都唔識, 請各位靚媽幫幫忙,感激感激!
   0    0    0    0

原文章由 pokinponi 於 08-6-23 10:53 發表
HELLO,

你好,我個仔今年9月會入讀救世軍樂民N1,上星期同阿仔去學校買校服時,老師話要做床墊同被袋,話唔知邊度個街市有得做,想請問:

2)D校服呀,床墊要有阿仔個名,用繡名會COM ...

問 1, 2: 我唔知, 但我見kswiss賣緊, 我稔你可請教佢.
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1478131&extra=page%3D2

問3: 我就揾番平時睇開的家庭醫生.

1)我知馬鞍山街市有得賣,約$150....
2)我同亞女用水筆寫咋!
原文章由 pokinponi 於 08-6-23 10:53 發表
HELLO,

2)D校服呀,床墊要有阿仔個名,用繡名會COM ...
‹ 上一主題|下一主題