用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問九龍塘中心幼稚園好不好??
go

請問九龍塘中心幼稚園好不好?? [複製鏈接]

請問九龍塘中心幼稚園好不好??

中心現在仲係咪好學校?? 請給意見。謝謝!

Re: 請問九龍塘中心幼稚園好不好??

去呢度睇丫,有成十頁咁多呀~`
http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?mode=viewtopic&topic_id=124921&forum=6&start=135&viewmode=flat&order=1
~~~My dogs Phoebe,Minnie,Ah Bert and Rico~~

Thank you Cameo!  我幾十年前讀中心架,見仲健在所以考慮好不好帶BB去考。見其他媽咪都好似幾滿意我都可以認真計劃下。  謝謝again!

haha~~如果你小朋友真係讀中心o既話,我諗你同佢一定好多話題呀.....
~~~My dogs Phoebe,Minnie,Ah Bert and Rico~~

Cameo,其實我忘記晒D野Lu,但係我估如果我係舊生個女可能有D印像分掛??!!

咁你以前讀書時係咪謝校長呀???
如果我以前讀o既學校係好學校,我都好樂意俾我囡囡讀啊``
咁中心唔算名校我諗唔難入的,不過我囡囡讀左幾年,我自己就覺得佢地幾關心d學生啊~~~

Cameo,
我媽咪話個時個校長吾係姓謝,好似姓許,係男校長。我讚成你講關於卑女女讀自己以前間學校,其實會幾得意,以前教過自己的老師教自己個女,好似一個延續,第日對番D著相同校服的相會好開心。By the way我是HY舊生,其實HY女仔吾係你想象中文靜同乖架。Ha Ha!

我以前讀旅港開平o架,我記得我小六時係自己揀學校o架,我第一志願係協恩o架,不過入唔到...咁你熟悉呢區學校嗎???
因我對小學好唔了解的啊,我諗住報34網,即愛民村個網,但係唔識d學校lor,上網or睇書就只係會講有咩好,唔好o既就隻字不提.......thx

Cameo,

吾好意思weekend忙住湊女無開電腦。剛send左個personal mail 給你。
‹ 上一主題|下一主題