用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 優才(楊殷有娣)書院 請問有無人申 請優才插班?你地有消息未呀? ...
go

請問有無人申 請優才插班?你地有消息未呀? [複製鏈接]

請問有無人申請優才插班G2(09年度)? 你地有消息未呀? 我等得好心急, 由in 完至今也有3星期了,等到現在還未有消息, 係吾係即是落選了呢? 真係頸都長!唉......
   0    0    0    0
circle媽咪 :-D 8-) :lol:

有無媽咪已經有消息了呢?

王國長老

回覆 #2 Circle媽咪 的文章

可能學校最近忙於小一第一階段申請, 不如妳隔一段時間就寄一寄信表示妳的誠意, 希望入學組會盡快給妳一個答覆吧! 祝 好運!

原文章由 edea 於 08-6-30 23:53 發表
可能學校最近忙於小一第一階段申請, 不如妳隔一段時間就寄一寄信表示妳的誠意, 希望入學組會盡快給妳一個答覆吧! 祝 好運!

謝謝你的意見!

王國長老

原文章由 Circle媽咪 於 08-7-1 00:44 發表

謝謝你的意見!

email 都得架.

Circle媽味:

妳 in 了G2插班3星期,我5月中交表到現在都冇得in、冇消息!妳幾時交表的?上次6月簡介會問副校長,她說約7月到先有消息!我驚我已沒機會了
[[size=medium]美甲趣Blog BlogHere :-)

原文章由 Julialau 於 08-7-1 10:26 發表
Circle媽味:

妳 in 了G2插班3星期,我5月中交表到現在都冇得in、冇消息!妳幾時交表的?上次6月簡介會問副校長,她說約7月到先有消息!我驚我已沒機會了 ...

係咪應該無咁早知?  因為學校要近學期尾先知有幾多人退學, 有幾多位多出來俾插班生?   (我唔知, 純粹斷估既.)

軍魁星:

希望係7月有機會in 啦!
[[size=medium]美甲趣Blog BlogHere :-)

原文章由 Julialau 於 08-7-1 10:26 發表
Circle媽味:

妳 in 了G2插班3星期,我5月中交表到現在都冇得in、冇消息!妳幾時交表的?上次6月簡介會問副校長,她說約7月到先有消息!我驚我已沒機會了 ...

我是5月交表的, 但in 那天我個仔剛皮膚敏感,所以in 得麻麻地 ,故我也不敢抱太大希望,係呢, Julialau你申請幾年級呀?
還有沒有家長已經有消息呢?可否告知, 除了可以恭喜你們外, 也可讓我了了這心事  

[ 本文章最後由 Circle媽咪 於 08-7-2 16:01 編輯 ]

原文章由 Circle媽咪 於 08-7-2 15:53 發表

我是5月交表的, 但in 那天我個仔剛皮膚敏感,所以in 得麻麻地 ,故我也不敢抱太大希望,係呢, Julialau你申請幾年級呀?
還有沒有家長已經有消息呢?可否告知, 除了可以恭喜你們外, 也可讓我了了這心事  :pit ...

唔洗太擔心,因為好似無咁快知架!
‹ 上一主題|下一主題