用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 校際音樂節(鋼琴)比賽certificate
go

校際音樂節(鋼琴)比賽certificate [複製鏈接]

請問校際音樂節(鋼琴)比賽既certificate派左未呢??
   0    0    0    0

My daughter has got the cetificate from the school 2 weeks already.  Please check with your school office.

原文章由 littlesister 於 08-7-7 14:37 發表
請問校際音樂節(鋼琴)比賽既certificate派左未呢??

簽名被屏蔽

distributed by school last week.

received last week

原文章由 AvaBB 於 08-7-7 16:41 發表
received last week

received 2 weeks ago!

醒目開學勳章 王國長老

ME TOO! Received 2 weeks ago
原文章由 bbqueen 於 08-7-7 04:48 PM 發表
received 2 weeks ago!

OIC, 囡囡轉左校, 咁我要打電話去舊學校問下先得啦, thanks for all of you

原文章由 littlesister 於 08-7-7 14:37 發表

各位mami,

請問有無人聯絡到kaka0814 (Miss Wong )呀?

我找了她幫囡囡報校際,而家已經可以取証書啦!但而家又找不到她 ?最後日期是7月底,pm佢又無回覆?打電話又cut了線?怎麼辦呢?

晴晴的媽媽

簽名被屏蔽

你試下打去音樂協會問下丫......你同佢地講聯絡唔到人......你仲有無留底你d號碼呀?

原文章由 晴晴的媽媽 於 08-7-8 12:25 發表

各位mami,

請問有無人聯絡到kaka0814 (Miss Wong )呀?

我找了她幫囡囡報校際,而家已經可以取証書啦!但而家又找不到她 ?最後日期是7月底,pm佢又無回覆?打電話又cut了線?怎麼辦呢?

晴晴的媽 ...

原文章由 Sindy 於 08-7-9 02:14 發表
你試下打去音樂協會問下丫......你同佢地講聯絡唔到人......你仲有無留底你d號碼呀?

hi,

我已經打電話問過啦!佢地話如果聯絡唔到該會員,佢地都無辦法,佢地唔會俾個張証書,即使我可以出示當日參賽的成績單!

請問有無家長可以找到kaka0814呀?

晴晴的媽媽

原文章由 shirley73a 於 08-7-8 17:39 發表
唔知係咪因為我個囝轉咗校...所以仲未收倒呢??!!

等我都明朝打個電話返去舊學校度問吓先...

我打左去舊學校問啦, 原來已經寄左去佢地度, 返去攞就得啦

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題