用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 大角咀天主教同協和邊間好?
go

大角咀天主教同協和邊間好? [複製鏈接]

大角咀天主教同協和邊間好?請俾下意見﹗
   0    0    0    0

我是舊校的校友,小朋友是否有分的 ------有20分
我以前(25年前)下午校好d,依家是否一樣?------朋友告訴下好校好D
上午校幾時搬?-----話兩年後
你知唔知大角咀天主教好還是協和好呢? -----應該是大角咀天主教(海帆道)較好

TKS我都唔知報協和還是大角咀天主教?要再諗下先..........好煩呀﹗

我都諗緊呀..你又係呢個校網真係好, 可以交流吓..我上黎問親都無人答我..好慘呀!

聽講係咪荔枝角道果間基榮? 同塘尾道官立都係band 1, 你知唔知呀?

不過我心水都係你講呢兩間, 不過又係唔知協上/下午好, 大天 新/ 舊校好..

e家呢度d人, 都不答人,  可能競争大掛......
~~唉~~, 我之前都係la, 急問d問題, 又係關於小學d野, 都係冇人答及提供意見...... 好静........

我覺得兩間都差不多,都係要頭幾十名先係
band 1,其實最主要家長有幾多支援

原文章由 Mabby 於 08-7-15 14:13 發表
我都諗緊呀..你又係呢個校網真係好, 可以交流吓..我上黎問親都無人答我..好慘呀!

聽講係咪荔枝角道果間基榮? 同塘尾道官立都係band 1, 你知唔知呀?

不過我心水都係你講呢兩間, 不過又係唔知協上/下午好,  ...

基榮的確是好學校 ----- brand 1
塘尾道官不知道是否brand 1,但有聯係中學
協和-----朋友告知下午好D
天主教新/舊差不多,但新校多人揀,因為新和大,新校話叩門必須是自選及統一都是選它,才有叩門機會.

我都係呢個校網,但係唔知可以幫到你d 咩忙~

因為今年就算你肯揀舊大天做首選,都有機會唔入,何況大熱既新大天?
至於協和,我就俾唔到意見了~因為自己本身都唔係咁鐘意~
希望幫到你啦~
[url=http://www.magicalkingdoms.com/timers/]

‹ 上一主題|下一主題