用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 東區婦女會 黎桂潻
go

東區婦女會 黎桂潻 [複製鏈接]

係咪好full ?
有無家長覺得好唔好 ?
   0    0    0    0

full到爆, 我個女下個月k1開學呀,但我係06'Mar頭已經攞form,個時係想報N1,但full哂,結果即時改轉報K1,佢仲話都係幫我排住waiting list先.......結果上年(07')Oct,收到信話去interview,結果pass左!!

至於好唔好,就睇你著重係邊方面啦,我同校長傾過計,佢同我一樣,都市係著重係禮貌同品格,平時生活既細節上,教學方面,佢地唔會好寬鬆,但又唔會好push,好緊!我覺得好岩我個女,所以我最後choose呢間!(希望係真啦!我都有問過係個到讀既小朋友既家長,佢地都滿意囉)

我個女岩岩收左 讀今年8月k1, 因為有人放棄左... 真係好彩, 呢到難入, 我諗仲因為佢地開既班數小....
     其實有得interview 係咪多數得 ??
校長話呢到派位9成 1st 志願潻架..

恭喜哂!!!!    

咦? 咁我個女同你個女咪同學仔囉!! 你亞女又係下個月11號返學ma? 仲有呢,我見你個名叫ballball329,係咪都係2005年3月29號出世呀?   如果係既話,我個女都係架!!!!!!
‹ 上一主題|下一主題